Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



YARD Architects

YARD Architects

London

pinterest

YARD Architects - Wiltshire House

YARD Architects

This scheme is for the full refurbishment and extension of a large Victorian house in the West Lavington and Littleton Panell Conservation Area in a beautiful part of Wiltshire.

Contemporary black zinc-clad rear extension housign open plan living accommodation.

Contemporary black zinc-clad rear extension housign open plan living accommodation. 



 



 



 



The clients asked for a contemporary rear extension to house new open plan living accommodation, with views out to the vineyards and valley beyond. Our design is a playful re-interpretation of the existing pitched roof profiles, clad in black zinc.

Whilst the extension forms part of the private living quarters, we also refurbished and reorganised the existing house which now houses bed and breakfast accommodation. Our service included provision of detailed technical drawing packages to enable the client to take the project onto site.