Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



YARD Architects

YARD Architects

London

pinterest

YARD Architects - Waterloo Loft

YARD Architects

Loft style apartment refurbishment and interior design, with mezzanine bedroom.

 



 



The darker hallway opens into a light and bright living space

The darker hallway opens into a light and bright living space 



Peninsula kitchen and open plan living space

Peninsula kitchen and open plan living space 



This project was for the full refurbishment and reorganisation of a warehouse studio flat near Waterloo.

Insertions include a new steel framed mezzanine level to provide a master bedroom suite, with secondary bedroom and bathroom below. The main living, kitchen and dining space is retained within a tall open plan volume. The design has an industrial edge to blend with the exposed steel structure of the building.