Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



YARD Architects

YARD Architects

London

pinterest

YARD Architects - The Bevel Extension

YARD Architects

A small, crisp side extension and full refurbishment to a basement flat with a courtyard, incorporating a large pivot door, porcelain cladding and new landscaping to the rear garden.

Pivot door opening to new sunken patio

Pivot door opening to new sunken patio 



Porcelain clad side extension with pivot door

Porcelain clad side extension with pivot door 



Kitchen with mirrored backsplash reflecting the garden

Kitchen with mirrored backsplash reflecting the garden 



View from courtyard through new extension to garden

View from courtyard through new extension to garden 



Bespoke joinery and frameless glazing to courtyard

Bespoke joinery and frameless glazing to courtyard 



En-suite bathroom with bespoke joinery

En-suite bathroom with bespoke joinery 



Garden slatted timber screen and love seat

Garden slatted timber screen and love seat 



The Bevel Extension is a crisp and modern insertion clad in dark porcelain, with minimal framed glazing and a courtyard to the main house. The interior features a complete refurbishment with bespoke joinery, kitchen and bathrooms.

The courtyard allowed us to retain the second bedroom with light and views through the new extension to the garden. A restrained palette of materials flows through the apartment and the garden was re-landscaped to relate to the geometry of the new extension and bring more light into the lower ground floor property.