Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



The Gentleman Architect

The Gentleman Architect

LONDON

linkedin pinterest

The Gentleman Architect - Ewelme Road

The Gentleman Architect

A full refurbishment of this double fronted Victorian House in Forest Hill. Replacing a dated and cramped rear extension with a new open and bright kitchen and dining room extension.

Photographs by

David Butler Photgraphy


 



 



 



 



A copper-clad extension compliments the red brick of this late Victorian property in south London, whilst creating a design statement that is distinctively modern. Sliding glass panels create a seamless connection between indoors and outdoors, allowing for the opening up of the dining room into a garden room (weather permitting, of course!)

Shortlisted for NLA’s Don’t Move, Improve! award 2019

Word from the architect

This was a great collaboration between us and the clients. With a garden sloping steeply we need an open jewellery box of a scheme that looked as good from above as from within.