Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Urban Projects Bureau

Urban Projects Bureau

London, England

pinterest

Urban Projects Bureau - Hard working house

Urban Projects Bureau

Mixed-use development providing commercial spaces, residential accommodation and a three-storey family home.

 



A new roof

A new roof 



 



 



 



 



More-or-less public, more-or-less private, the Georgian townhouse is London’s most hard working architectural typology. We are pushing it to its limits, adapting the typology to provide a mixed-use socially sustainable development that provides commercial spaces, residential accommodation and a three-storey family home. The project includes a full-scale renovation, reorganisation and reinterpretation of the existing building; a three-storey cantilevered rear extension; and a light-weight roof-top pavilion and garden. We are enjoying the opportunity to use architecture to support a mixed-use urban environment and to experiment with central London’s essential urban tissue.

Photographs by Richard Leeney