Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



The Tooley & Foster Partnership

The Tooley & Foster Partnership

Buckhurst Hill, Essex, United Kingdom

Facebook linkedin

The Tooley & Foster Partnership - Shendish Manor Hotel

The Tooley & Foster Partnership

We are designing a new pavilion in the grounds of the Shendish Manor Hotel.

 



 



 



We are designing a new pavilion in the grounds of the Shendish Manor Hotel. This is a Grade ll listed building and the grounds are within the Metropolitan Green Belt.

The exciting, contemporary design responds to the woodland setting on the one side and the listed building on the other.

This new building does not seek to compete with the existing manorial-style hotel, but has its own strong design.

As the new building is set tight into the existing tree belt at the perimeter of the grounds, our inspirational design blends with the trees to minimise the development’s visual impact. It is designed as a pavilion with an organic tree-like lattice in front of a clear-glazed curtain wall, which will show the spaces within.

It will provide an additional 30 bedrooms for the hotel plus a large conference/function space and a self-contained leisure centre with swimming pool, gym, treatment rooms etc.