Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Studio FADE

Studio FADE

London, United Kingdom

pinterest

Studio FADE - Clapham Residence

Studio FADE

A full refurbishment of a Victorian House, in Wandsworth, London

Main Entrance

Main Entrance 



Exterior

Exterior 



Kitchen and Informal Dining

Kitchen and Informal Dining 



Rear Entrance

Rear Entrance 



Master Bedroom

Master Bedroom 



 



 



A full refurbishment of a Victorian House, to provide an open family living spaces, relating precisely to the main living spaces of the existing building.
Approach:
The design applied was to allow for a more cohesive use of the ground floor kitchen and dining room as well as allowing to open up the front and rear reception to make full use of the ground floor.
By opening up the front of the house to the rear we have allowed for a continues flow of light.
The original features of the property were retained and restored, we have applied a more contemporary design to the whole house combining original features with modern ones.