Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Studio 54 Architecture

Studio 54 Architecture

London, United Kingdom

Studio 54 Architecture - Canonbury Place

Studio 54 Architecture

Canonbury Place


New single storey house in Canonbury, North London.


Photographs by Sarah Blee.

East Elevation

East Elevation 



 



 



 



 



 



Demolition of an existing single storey garage and construction of an attached two-level (including basement level), two-bedroom dwelling to the east of the existing dwelling, with a separate entrance at ground floor level. The building has been designed in the character of a coach house/stables with a simple white washed timber screen facing the street frontage containing all the functional elements of the façade. The aim of the project was to provide better access from the adjacent house into the garden and new accommodation.

Photographs by Sarah Blee.