Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Stipfold

Stipfold

Tbilisi, Georgia

Facebook linkedin pinterest

Stipfold - Slashback

Stipfold

The structure was realized through a bottom-up approach; Forms emerged after deciding how spaces with specific functionalities would be arranged in the house.

 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



The structure was realized through a bottom-up approach; Forms emerged after deciding how spaces with specific functionalities would be arranged in the house.
Dense tree population in the front yard was kept intact and for the purpose of eliminating the distraction from the residence's harmonious blend with nature, the parking spot is allocated in the back side of the building.
As they are paneled with the same material, the wooden terraces almost seem to be growing into walls. In contrast to the first floor, the second floor modules are arranged at different angles and are covered with black metal sheets. They also accommodate large outdoor spaces for relaxation and interaction with nature. The glass doors of the second floor blocks stand in the corners of each bedroom, facing the city.
The large mid section of the first floor is see-through all the way to the opposite end of the entrance. The idea behind it was to minimize the border between outdoor and indoor concepts. The narrow open room dwells in the backside of the area. This is a 'thinking space', where one can 'take a walk on water'. The presence of water is significant to the residents, as it spreads refreshing and organic feel in the space. The long indoor pool, stretched alongside the windows facing the front yard, lead to the gym.