Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Stipfold

Stipfold

Tbilisi, Georgia

Facebook linkedin pinterest

Stipfold - Altihut

Stipfold

The hut is located at 3014 meters above the sea level and serves as a resting space for mountaineers and a hotel for guests who want to enjoy nature and some quite time in the mountains.

 



 



 



 



 



 



 



 



 



The hut is located at 3014 meters above the sea level and serves as a resting space for mountaineers and a hotel for guests who want to enjoy nature and some quite time in the mountains.
Altihut is a two story hotel, built with materials which were relatively easier to transport to a high altitude location and would perfectly fit into interior. For the wooden interior not to become monotonous we brought white marble, yellow metal grid and plastic chairs of three different colors into the space which complimented and contrasted the natural material. The ceiling is embellished with a white stencil of a traditional Georgian tablecloth ornaments.
We didn’t want Altihut to be a typical hut with a plain design focused solely on functionality. A bar is merged with a reception desk on a first floor. A mesh, which is suspended above the bar, functions as a relaxation area. The second floor contains another cozy pace space for socializing and leisure. This spot with a library is a space to hang out, listen to the music or read a book. The hut will be hosting exhibitions on the same floor.