Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Stiff + Trevillion

Stiff + Trevillion

London, United Kingdom

Stiff + Trevillion - Innocent Offices

Stiff + Trevillion

Fit-out of the Stiff + Trevillion designed Canal Building for Innocent.

The communal space complete with ping pong & astroturf

The communal space complete with ping pong & astroturf 



Library area

Library area 



Work space can be fun

Work space can be fun 



Innocent Towers at dusk

Innocent Towers at dusk 



Innocent moved into the Canal Building at Portobello Dock in April 2011. Stiff + Trevillion were awarded the job to design the fit out and rework the building to suit Innocent's brief. Key to this was removing a significant part of the first floor to create a double height communal space which overlooks the canal basin and is the heart of Innocent’s workspace. The office floors feature the ubiquitous grass carpet, and bespoke desking designed by Tom Dixon.