Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



Thanks

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 24hrs.


In the meantime, check out our amazing community of architects and start creating your list of favourite projects. This will let the architects know what sort of design you love.



Please verify your email address

Thank you for signing up to Architects' Republic. Please look for a verification email in your inbox and click the link to continue.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

By showing interest in this brief - please confirm you agree to our Terms and Conditions.


  I agree to terms          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Stiff + Trevillion

Stiff + Trevillion

London, United Kingdom

Stiff + Trevillion - House Regents Park

Stiff + Trevillion

The brief was to create a spacious home with room for each family member.

Living Room

Living Room 



Dining

Dining 



Living Room

Living Room 



Living Room

Living Room 



The brief was to create a spacious home with room for each family member. Light was needed in the basement kitchen so S+T created a double height space and allowed light to flood the basement. This, along with moving the stairs, opened up the whole of the lower ground floor. Upstairs, S+T created a luxurious dressing room. The house was previously owned by Martin Amis and S+T also renovated his garden writing space.