Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



SODA

SODA

London, England

linkedin googleplus pinterest

SODA - Soho Rooftops

SODA

This project will see three adjacent buildings on a vibrant corner of Soho remodelled to create new restaurant and retail space at ground level, upgraded workspaces across four floors and an additional sculptural rooftop level.

 



 



Soho Rooftops

Soho Rooftops 



 



 



 



This project will see three adjacent buildings on a vibrant corner of Soho remodelled to create new restaurant and retail space at ground level, upgraded workspaces across four floors and an additional sculptural rooftop level. By strategically remodelling the building’s light wells and replacing two existing building cores with one, we will reinvigorate the existing office space and increase valuable shop-frontage to the street.

The new copper rooftop has been made possible through relocating the building’s services and is sculpted from cross-laminated timber. The voluminous workspace will have access to an outdoor terrace with views over London and will create a striking silhouette with minimal impact to the dense urban surroundings.