Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



SODA

SODA

London, England

linkedin googleplus pinterest

SODA - Green Rooms

SODA

We worked with art entrepreneur Nick Hartwright to turn this prominent Art Deco building in north London into the UK’s first social enterprise hotel.

 



 



 



 



Ground floor

Ground floor 



 



Original stained-glass roof-light

Original stained-glass roof-light  



 



Original mosiac tiling

Original mosiac tiling 



Green Rooms exterior

Green Rooms exterior 



We worked with art entrepreneur Nick Hartwright to turn this prominent Art Deco building in north London into the UK’s first social enterprise hotel. The project, backed by the Greater London Authority and Haringey Council, provides artists visiting and working in London with affordable living and studio space, whilst creating a much-needed community hub for Wood Green. The ground floor has been converted into a public café, bar and restaurant space, with a newly created outdoor social space and we have refurbished the first and second floors to provide twenty unique hotel rooms.

Each space features minimal detailing and a stripped-back aesthetic, carefully designed to accentuate the building’s innate Art Deco features. On the top floor of the building we have revived the original stained-glass rooflights and installed a bespoke, hand-crafted bar to create a stunning events and exhibition space.