Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Robert Rhodes Architecture + Interiors - ST. GEORGE'S TERRACE

Robert Rhodes Architecture + Interiors

RENOVATION OF GRADE II LISTED APARTMENT

Set in the centre of Primrose Hill Village on a private street overlooking the park, this beautiful garden apartment was found completely unmodernised - having been in the same hands for over 50 years.

Photographs by

James Balston Photography and Luke White


 



 



 



 



 



 



 



 



With the new owners, we led an extensive renovation and conservation scheme which saw the original rooms returned to their Georgian splendour; juxtaposed by a bright, clean and modern kitchen & conservatory wing to the rear. We also nearly doubled the lower floor area - making three bedrooms, two bathrooms and a large playroom in what was previously a back-filled garden.