Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Reed Watts Architects

Reed Watts Architects

London

linkedin pinterest

Reed Watts Architects - Open Air Theatre, Regent's Park

Reed Watts Architects

A new rehearsal studio, upgraded kitchen facilities, offices and landscape enhancements.

 



 



 



 



 



 



The Open Air Theatre is located in the grounds of Regent’s Park. For 15 weeks each summer the outdoor theatre blossoms into life to play to audiences of over 1,200 people each night.

New works will include a new rehearsal studio, upgraded kitchen facilities, offices and landscape enhancements wrapped with blackened timber cladding.

The magic of the theatre’s woodland setting is reinforced by the recessive language of the new building, which has been designed to blur the distinction between building and landscape. The new structure is surrounded by mature trees, and reads as a natural extension to the existing buildings along the edge.

The new building is split into two distinct parts with the kitchen and office space wrapping around the main space, a double height rehearsal studio.

The new buildings will be constructed from a prefabricated cross laminated timber panel system. This lightweight structure can be erected quickly (during the winter season when the Theatre is closed) and requires relatively small foundations – minimising the impact on neighbouring tree roots. Externally the buildings will be clad in a band of dark stained larch at the base, with a crown of textured cladding at higher levels.