Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Quinn Architects

Quinn Architects

pinterest

Quinn Architects - Rochelle Halls (Quinn Architects Office)

Quinn Architects

Craft, detail and simplicity led the design for our studio at Rochelle in Shoreditch.

Photographs by

Rob Parrish


Studio

Studio 



Meeting Room

Meeting Room 



Furniture Detail

Furniture Detail 



Entrance

Entrance 



Located in a former Victorian school games hall, inspiration was found in the original Columbian pine parquet floor; the 45 degree pattern educated plan as well as the profile of the glazing beads and the angled top to the skirting. The design is made up of new 300mm thick partition walls dividing the workspaces, with contemporary ash hardwood windows and doors integrated in to the design and finished with a natural clear oil. The full height window screens allow ample natural light to filter through, as well as providing generous natural ventilation. Our design also extended to the furniture surfaces, including a bespoke worktable which is constructed from a solid oak chamfered top on a classic base.