Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



testing [47] [14] [235] [24] testing2 [47] [14] [235] [24]

retail interiors

Projects
Profiles
  • Tinderbox - Islington

  • Swarovski Crystallized

  • 11th Church of Christ, Scientist

  • BAFTA Headquarters

  • Kiko Milano London

  • Benugo Luton Airport

  • The Hub ClubHouse

  • Quality Chop Shop

  • Jiva Spa and Wellness Centre

  • Tailor Shop & Flats

  • Marks & Spencers Foodhall

  • Benugo Topshop

  • Mons Cheesemongers

  • Beleaf Hangzhou

Jonathan Clark Architects

Tinderbox - Islington

Tinderbox is a 200 sq.m espresso coffee bar on two levels situated within the N1 Centre in Islington and replaces the old Tinderbox on Upper Street.

Arboreal Architecture

Swarovski Crystallized

This project involved providing specialist architectural advice and project management for the construction of a flagship store project within the renovated Dickens & Jones building on Regent Street.

Benedetti Architects

11th Church of Christ, Scientist

A new ‘Eleventh Church of Christ, Scientist London’ with 60 seat auditorium, ‘Reading Room’/bookshop, Sunday school and supporting areas, as well as separate rental offices above; by converting and expanding a dilapidated former pub in the King’s Cross conservation area. We were appointed Architect, Interior Designer, Project Manager and Contract Administrator.

Benedetti Architects

BAFTA Headquarters

Comprehensive improvements and expansion to the British Academy of Film and Television Arts grade II listed headquarters at 195 Piccadilly. Our Strategic Improvements Masterplan focuses on robust flexibility with options for phasing. Proposals enhance BAFTA’s identity as an international centre of excellence for the motion picture arts, and balance members’ needs with extra revenue generation to ensure long-term financial sustainability for the charity.

ALEKSA studio

Kiko Milano London

Temporary shop window design delivered for RIBA Windows 2016

Freehaus

Benugo Luton Airport

New coffee shop and delicatessen for Benugo at London Luton Airport. The design approach recreates the sense of style and comfort associated with the golden age of travel whilst borrowing from the visual language of airport environments through the choice of materials, floor markings and exposed structures. Freehaus worked closely with the airport to meet with their approval procedures to ensure design quality and compliance with technical, safety and security requirements.

Peter Morris Architects

The Hub ClubHouse

The Hub, is a Myplace funded youth-led ClubHouse in Enfield, London. It is a project for young people 13 to 19. The Hub's new building is a remodelled and re-clad existing two storey youth club with a large new two storey extension.

Fraher and Findlay

Quality Chop Shop

Fraher Architects worked on the design proposals for the counter space, produce display and lighting arrangement for the food shop and butchers. Fraher and Co completed the fabrication and installation of the joinery.

Emil Eve Architects

Jiva Spa and Wellness Centre

Jiva Spa and Wellness Centre at the St James’ Court Hotel, London

Benedetti Architects

Tailor Shop & Flats

Comprehensive refurbishment, extension and restoration of a 1765 Grade II Listed property in Camden’s Bloomsbury Conservation Area, for a bespoke tailor’s shop with flats above. The project consolidates, preserves and restores the listed fabric enhancing the building’s long-term conservation and reinforcing the street’s historic use-pattern of “living above the shop” by expanding the tailoring into the basement and adding a contemporary 2-storey rear extension; as well as creating two high-value new residential units in the upper floors.

AU Architects

Marks & Spencers Foodhall

Marks & Spencer Foodhall anchors Cradle Bride Retail Park in Trowbridge and forms part of an overall strategic masterplan to Trowbridge Town Centre. The siting of the building provides a direct connection to St Stephens Place on the opposite side of the River Biss and is this is further reinforced by the construction of a new footbridge linking the two sites together.

Freehaus

Benugo Topshop

Freehaus have collaborated with Benugo on their first venture with Topshop with the opening of a new food and beverage offer within their flagship store on Oxford Street, London. Freehaus developed a unique design concept combining Benugo’s existing branding identity with the ephemeral architectural language of fashion and catwalks.

Fraher and Findlay

Mons Cheesemongers

Mons Cheesemongers is located on Lordship Lane, a prominent food destination in South East London. Mons import traditionally made cheeses from France & Switzerland, ripened in the cellars at St Haon le Chatel. Fraher focused on the internal spacial layout and shop front. The design approach utilizes sympathetic materials which reflect traditional maturing rooms.

Superfusionlab

Beleaf Hangzhou

A fluid, light-filled space to enjoy pure fruit juice!