Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



testing [77] [14] [240] [24] testing2 [77] [14] [240] [24]

bars cafes and restaurants

Projects
Profiles
  • Hall and Woodhouse Pub, Portished

  • Testbed1®

  • Doodle Bar

  • Tinto

  • Kilburn Ironworks

  • Hermann's

  • I-Hub Coworking Cafe

  • Karen Hardy Dance Studio

  • The Big Bothy, Isle of Skye

  • The Hub ClubHouse

  • Kettner's Townhouse

  • William Curley

  • Brickfields

  • The Zig Zag Building SW1

Mackenzie Wheeler Architects

Hall and Woodhouse Pub, Portished

The award winning 'Box on the Docks' built entirely out of shipping containers, designed to be highly sustainable and built in 2 phases, with 3 storeys of hotel rooms to be added above the pub and restaurant at a later date once these operations are properly established.

aLL Design

Testbed1®



aLL Design

Doodle Bar



CCD Architects

Tinto

Tinto is a materially rich ground floor restaurant with a design based on material contrasts which are configured to impact visually on those passing by on the busy street.

Collective Works

Kilburn Ironworks

Converting a traditional pub into a contemporary bar.

Freehaus

Hermann's

Full architectural services for the interior of a new co-working space and food innovation hub in Berlin. Working alongside internationally renowned German food company Bahlsen, Freehaus played a key role in developing the strategic brief for this project and identifying suitable premises. The design language of the interior is deliberately pared back to provide a backdrop to the activity of the individuals within, which is placed centre-stage. Through a combination of niche spaces, reconfigurable furniture and opportunities for display and demonstration, the space is intended to function as an environment for discussion,...

Freehaus

I-Hub Coworking Cafe

New coworking space and café in Imperial College's new Translation & Innovation Hub (I-HUB) providing space for companies to work alongside Imperial College's researchers.

Andrew Wood Associates

Karen Hardy Dance Studio

The brief from Karen was simple. Create a flexible dance studio, sub-dividable, with a social bar space, reception, office and cloakrooms. The programme however, was not straight forward at all…..

West Port & Company

The Big Bothy, Isle of Skye

The Big Bothy is the nickname given to our design for the 400sqm hub building, forming a central part of a wider boutique hotel development on the outskirts of the town of Portree, Isle of Skye. The term ‘Bothy’ is a traditional Scottish word, historically used to describe the small cottages found dotted across the rocky landscapes of the Highlands which served as both stores for farm labourers and short-term refuges for travellers seeking respite from the harsh winter climate of Northern Scotland. The project hopes to be a timely...

Peter Morris Architects

The Hub ClubHouse

The Hub, is a Myplace funded youth-led ClubHouse in Enfield, London. It is a project for young people 13 to 19. The Hub's new building is a remodelled and re-clad existing two storey youth club with a large new two storey extension.

SODA

Kettner's Townhouse

In a major expansion and overhaul of their original West End site, we are upgrading an entire block of 15 Georgian townhouses, including 11 listed buildings and two of merit, for Soho House & Soho Estates – adding a contemporary architectural pavilion in the site’s central courtyard.

Jonathan Clark Architects

William Curley

This is a new shop and dessert bar for renowned chocolatiers William & Suzue Curley - William is the holder of the ‘Best British Chocolatier’ award for 2007, 2008 and 2009 by the Academy of Chocolate.

Gruff

Brickfields

Gruff was appointed to design the fit-out and shop-front for Brickfields, a cocktail bar in London. The client owned a successful family-friendly restaurant and was looking to expand and establish a new bar nearby with a more intimate and sophisticated feel and a late licence - a venue which, before Brickfields, didn’t really exist in the area. Gruff were excited to take on the task of reconfiguring and refurbishing both the interior and exterior as well as developing a brand for Brickfields, in particular focusing on the design and fabrication...

Lynch Architects

The Zig Zag Building SW1

The Zig Zag Building replaces a 1950s office block with exemplary new office space. Colonnades at various scales indicate and define the entrances to the various different types of accommodation housed within the broader scope of our project e.g. offices, housing, restaurants, shops, bars, etc. Situated between a cathedral and a town hall on Victoria Street, the design seeks to mediate between these two in terms of size and scale and to establish a credible and pleasurable urban spatial order connecting together the grain of this part of Westminster. The...