Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



testing [129] [14] [233] [24] testing2 [129] [14] [233] [24]

retail and leisure

Projects
Profiles
  • River Cottage, Plymouth

  • Kin Restaurant, Clerkenwell

  • Beleaf Hangzhou

  • Tailor Shop & Flats

  • Delfina Foundation

  • At the Chapel

  • Hackney Housing

  • Waitrose, Bagshot

  • Harvey Hadden Sports Village

  • Jack The Clipper

  • MADDOX STREET

  • Duke of York Restaurant

  • Hugo Boss

  • Shooters Hill Tennis Club

Mackenzie Wheeler Architects

River Cottage, Plymouth

The second scheme for River Cottage by Mackenzie Wheeler, set in a converted the Grade 1 listed “Brewhouse” on the waterfront of King William Yard. The scheme provides 120 seat restaurant, deli’ and bar with a private room, open fronted kitchen and extensive external dining areas on the waterfront.

Office Sian Architecture + Design

Kin Restaurant, Clerkenwell

Restaurant in Clerkenwell, London

Superfusionlab

Beleaf Hangzhou

A fluid, light-filled space to enjoy pure fruit juice!

Benedetti Architects

Tailor Shop & Flats

Comprehensive refurbishment, extension and restoration of a 1765 Grade II Listed property in Camden’s Bloomsbury Conservation Area, for a bespoke tailor’s shop with flats above. The project consolidates, preserves and restores the listed fabric enhancing the building’s long-term conservation and reinforcing the street’s historic use-pattern of “living above the shop” by expanding the tailoring into the basement and adding a contemporary 2-storey rear extension; as well as creating two high-value new residential units in the upper floors.

Studio Octopi

Delfina Foundation

Refurbishment and extension of an arts foundation in central London.

Mackenzie Wheeler Architects

At the Chapel

Grade II listed chapel conversion to provide a restaurant, club, bar, bakery and retail space in addition to a handful of guest bedroom accommodation.

Architecture for London

Hackney Housing

This Hackney Housing scheme extends and renovates an early 20th century warehouse in east London.

Phillips Tracey Architects

Waitrose, Bagshot

With its sweeping green roof, Waitrose Bagshot forms the main element of a new 5,841 sq.m retail development in Bagshot, Surrey.

Levitate

Harvey Hadden Sports Village

An ambitious upgrade that successfully realises the sporting ambitions of a city

Peter Morris Architects

Jack The Clipper

High-end gentleman's barbers.

Barbara Weiss Architects

MADDOX STREET

Luxury boutique in Mayfair.

Nex-

Duke of York Restaurant

A bold identity and experience inspired by context, heritage and contemporary detail.

AAVA

Hugo Boss

Retail space for Hugo Boss

Gruff

Shooters Hill Tennis Club

A new-build pavilion for the members of the Shooters Hill Lawn Tennis Club in South London, embracing an opportunity to re-think the way the existing club occupies the space and functions as a community.