Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



testing [25] [14] [236] [24] testing2 [25] [14] [236] [24]

sheds cabins and outhouses - page 2

Projects
Profiles
  • Cradle of Idris

  • tsubo +

  • Shoffice

  • Summer House

  • The Cabin

  • via - pavilions

  • Cairngorms House

  • Conservatory Room

  • Ba(t)ch

  • The Potting shed

  • The Beach House by John Young and MELOY architects

Studio HE (S /HE)

Cradle of Idris

Competition for a mobile boutique glamping cottage to be set on the coast of Wales. The concept was derived by the sharing of mythical stories, shadow dance (light/shadow/theatre) and framing of views. The form was derived from beach huts flipped on each other then joined with a glass fissure (to allow for light/views). Working with natural material and native to Wales, we attempted to create a lush yet sustainable design. Utilising a stove, solar panels and converters, we sought to make this small cottage self sufficient. I.e. Utilising heat and solar...

con | form architects

tsubo +

This proposal for an extension to a family home in Dublin was informed by the client’s interest in Japanese architecture and the desire for a better connection to the west facing garden. A courtyard garden, or tsubo-niwa as they are known throughout Japan, is positioned at the centre of the reordered home. A typical tsubo-niwa is limited in size, whereas the courtyard is, in this instance, extended and connected to the living spaces; allowing our clients to live within their garden.

Platform 5 Architects

Shoffice

‘Shoffice’ (shed + office) is a garden pavilion containing a small office alongside garden storage space located to the rear of a 1950’s terraced house in St John’s Wood.

AAVA

Summer House

Summer House - Finland

Collective Works

The Cabin

Planning granted in heavily restricted setting

con | form architects

via - pavilions

An existing detached house had poorly considered and badly arranged extensions, sheds and outbuildings which resulted in a compromised garden that felt much smaller than it was. The poorly built structures are demolished, releasing the existing house and garden. Two pavilions are then proposed within the enlarged garden. These new structures are uniform and sharply detailed in contrast to the irregularity of the existing house, they are also lifted above the ground allowing the garden to continue under them exemplifying its expanse. Connecting the existing house, pavilions and...

Brown + Brown Architects

Cairngorms House

A modern timber and stone house, sitting within the Cairngorms National Park.

David-Leech Architects

Conservatory Room

A refurbishment and new build extension to a terraced house.

con | form architects

Ba(t)ch

New Build home in New Zealand - a bach (pronounced batch) is a modest holiday home or beach house in New Zealand. Baches are an iconic part of the country's history and culture, where they symbolised the beach holiday lifestyle that was becoming more accessible. Our design proposes a typical house form which is split and offset forming two wings - one used for sleeping and the other for living. The spaces offer different experiential qualities with the lower levels looking into the low level bush, the rear of...

Grey Griffiths Architects

The Potting shed

The Potting Shed uses waste materials throughout to form a new, meaningful space. It shows how inventive architecture and resourcefulness can make design attainable to those on a tight budget.

MELOY architects

The Beach House by John Young and MELOY architects

Modern beach side summerhouse on Hayling Island