Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



testing [476] [14] [230] [24] testing2 [476] [14] [230] [24]

refurbishment and extensions - page 7

Projects
Profiles
  • Anstey Road in Peckham

  • Bath Street Window

  • Twisted House

  • The Lantern

  • Liverpool Road

  • The Cooperage

  • Chaucer Cutout

  • Chanarin Residence

  • ST. GEORGE'S TERRACE

  • Princes Way

  • Brunner Showroom

  • The Milking Parlour

  • Rathbone Place

  • SW1 HOUSE

MOCT STUDIO

Anstey Road in Peckham

Integrated side extension makes use of splayed site to create a legible, spacious kitchen and entertainment space for self-declared foodies.

Konishi Gaffney

Bath Street Window

Kitchen alteration to Grade B Listed house

Peter Morris Architects

Twisted House

An extension of two halves, moulding itself to the context of an overlooked urban site in South London to create a more spacious family home

Fraher Architects Ltd

The Lantern

‘The Lantern’ project involved the complete basement, ground and first floor extension and refurbishment of a Locally Listed Residential Building in South West London.

MW Architects

Liverpool Road

A three-sided glass-box addition to a Grade II-listed house replaces a poorly used 1980s annex, easing flow around the house and garden with rear glazing and a glass floor. The glass cuts across the floor of a new glass study on the upper ground, creating sightlines to the enhanced kitchen/diner below. A skylight echoing the study floor increases natural light. The listed Georgian brick now serves as a feature wall between the study and reception rooms, and can be viewed from the garden through the uninterrupted glazing.

Chris Dyson Architects

The Cooperage

Believed to have built in the early 1900s, this former brewery cooperage on a tight site in Central London had already been in residential use since the 1990s. CDA were invited to prepare a scheme for the extension and complete renovation of the property.

Gruff Limited

Chaucer Cutout

A full renovation transforming this three-storey Victorian end of terrace house in Herne Hill.

Chris Dyson Architects

Chanarin Residence

The Chanarin Residence and Studio comprised of two houses sharing a courtyard. One refurbished town house, number 9 and modern new-build number 7.

Robert Rhodes Architecture + Interiors

ST. GEORGE'S TERRACE

RENOVATION OF GRADE II LISTED APARTMENT Set in the centre of Primrose Hill Village on a private street overlooking the park, this beautiful garden apartment was found completely unmodernised - having been in the same hands for over 50 years.

Frost Architects

Princes Way

New House with facade retention of the existing building.

Benedetti Architects

Brunner Showroom

New headquarters for international furniture maker Brunner, converting a historic warehouse on Rosebery Ave. in Clerkenwell into a light spacious gallery showroom and offices, in the heart of London’s design quarter. Set in an unusually long narrow industrial 1890s warehouse building, the new showroom is part of Brunner’s long term plan to expand its UK operations and dramatically increase the brand’s public face.

van Ellen + Sheryn

The Milking Parlour

The conversion and extension of a milking parlour into flexible accommodation

Guarnieri Architects

Rathbone Place

Derwent London appointed us to look at the refurbishment of a number of rental residential units of an apartment building in Rathbone Place. The brief asked for a fit-out concept to be replicated thought-out all the units and to be implemented sequentially at the end of each tenancy. The furnishing selection was part of the brief. Fit out and furnishing have been considered together so to achieve a coherent concept and an atmosphere for the interior of the flats. Attention was given to design solutions that minimise maintenance, improve access for repair...

Barbara Weiss Architects

SW1 HOUSE

Refurbishment of a large Georgian family house.