Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



testing [537] [14] [240] [24] testing2 [537] [14] [240] [24]

refurbishment and extensions - page 5

Projects
Profiles
  • St Martin's Lane, Covent Garden

  • Valetta House

  • Theatre director's house in Clifton

  • Moose Steps

  • The Flow House + Gallery

  • HOPE WHARF

  • Jeddo Road

  • Tradegar Square

  • Side infill with a trapezoidal window

  • Hare Lane

  • Timothy Everest Store

  • Belsize Reading Room

  • Holland Park House

  • Shoreditch Apartment

E2 Architecture+Interiors

St Martin's Lane, Covent Garden

The conversion and redevelopment of three buildings in the Covent Garden conservation area from office/commercial to a mixed use scheme with an ever evolving brief.

Office S&M

Valetta House

A remodeled Victorian property with a full refurbishment of the interior and two extensions, giving each child in the family their own space within the new home.

DHV architects

Theatre director's house in Clifton



Collective Works

Moose Steps

We completed a 100 m2 timber extension on a stunning rural property which looks out over the Oslo fjord. The design bar was set high as our client is an interiors photographer and had a very specific vision for how the property, inside and out, should look.

John Pardey Architects

The Flow House + Gallery

The remodelling of an existing gallery to incorporate a residential element that could serve as a London base and a location for hosting more intimate ‘salon’ events for clients to meet artists and see new work in a domestic setting.

Feix&Merlin Architects

HOPE WHARF

Private Residential refurbishment and extension. Hope Wharf is a private residential warehouse apartment in Rotherhithe, right on the banks of the River Thames.

Inglis Badrashi Loddo

Jeddo Road

Mixed use development in Shepherds Bush, London.

Mikhail Riches

Tradegar Square

Working closely with Tower Hamlets Conservation team, we rebuilt the C20th closet wing of this Grade 2 listed house in timber and glass, carefully providing long views through to the garden from the entrance hall. The garden was terraced down to give level access out from a new family room, which is roofed in one huge sheet of glass. A secret gate between the neighbouring gardens gives children and adults free reign between houses.

Green Tea Architects

Side infill with a trapezoidal window

Small kitchen extension with exposed brick walls and timber panelling

Frost Architects

Hare Lane

Rear extension & conversion of outbuilding to provide a study area, with a hidden shower room behind the bespoke staircase joinery.

Chris Dyson Architects

Timothy Everest Store

Transformation of a run-down 1950s Shoreditch warehouse into the new bespoke tailoring and fashion store of celebrity tailor Timothy Everest.

Studio Carver

Belsize Reading Room

A place of quiet work and reflection for a retired couples north London home. A small extension to a house in Belsize Park, designed to expand and reconnect the existing study with the rear garden.

Architecture for London

Holland Park House

The project included a rear extension, complete internal refurbishment and new landscaping. Original internal partitions were removed to create flexible open plan living spaces. A new winding stair is finished in powder coated steel and oak. This compact stair results in significant additional useable floor area on each level.

YAM Studios

Shoreditch Apartment

This monochrome scheme was designed specifically to compliment a minimal contemporary interior style with the original features found in a classic Georgian London terrace. The use of contrast was extended to the furnishings, with the natural textures of the structured sofa and cotton rug juxtaposed with the clean lines of the contemporary chandelier and designer accessories.