Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



testing [532] [14] [240] [24] testing2 [532] [14] [240] [24]

refurbishment and extensions - page 4

Projects
Profiles
  • Stockwell Park Road

  • Bay Window House

  • Southgate Road

  • Book Tower House

  • Reeves House, Clapham

  • Side infill with a trapezoidal window

  • Yellow House

  • Rear extension with a designed garden

  • The nook house

  • High St Clinic

  • Highgate Bowl

  • Church Lane

  • Macartney House, Greenwich

  • Eco extension to modern town house

Mikhail Riches

Stockwell Park Road

Significantly damaged during the blitz, this mid-19th Century Grade II listed building had been extensively rebuilt and unsympathetically extended post war. Our brief was to provide more headroom in the basement and to make it connect more directly with the wide rear garden. As well as the usual brief of more useable space and light, DMA have looked to give a new cohesion, to the house. We soot washed the rear façade of post-war bricks to emulate the London stocks next door. Spatially, we intro

Peter Morris Architects

Bay Window House

Bay Window House, Muswell Hill, London

Projects Office

Southgate Road

The renovation of a family home in De Beauvoir Town, north east London.

Platform 5 Architects

Book Tower House

Double-height library space at heart of Victorian mid-terraced house.

Andrew Wood Associates

Reeves House, Clapham

At the time of purchased, Steve & Karen’s new home didn’t work well. The ground floor was all but cut off from the rest of house, the spaces badly flowed and the garden was hard to access. We were asked to open the house up, modernise it, improve the relationship between the house and the garden and to create a family living zone over the bottom two floors that brought the family together even when they were in different rooms or on different floors.

Green Tea Architects

Side infill with a trapezoidal window

Small kitchen extension with exposed brick walls and timber panelling

nimtim architects

Yellow House

A sunny London house extension to adapt to young couple's changing needs

Green Tea Architects

Rear extension with a designed garden

The entire property now has a very contemporary finish throughout.

Draisci Studio

The nook house

A challenging ground floor extension of a victorian house in Tufnell Park

Tom Glen Studio

High St Clinic

The conversion of this existing domestic garage will result in a new clinic that will provide a dedicated space for the client to operate her business and will free up valuable space within the family home. The project also includes the refurbishment of an existing storage room which will be repurposed into a workshop for the clients retired husband.

HASA Architects

Highgate Bowl

HASA Architects has completed works to transform a derelict horticultural glasshouse at Highgate Bowl in North London into a new public space. The project, inspired by the frame and construction of the original building, explores the possibilities of this forgotten piece of the city by bringing it back into public use through a series of small-scale interventions. These sensitive interventions take the form of new external and internal pathways, as well as rooms and furniture pieces that guide visitors through the large open bays of the glasshouse while framing views...

Designscape Architects

Church Lane

Church Lane is a semi-detached former workers cottage that previously provided cramped and outdated accommodation has been transformed with two single storey extensions to the front and rear that almost double its footprint.

E2 Architecture+Interiors

Macartney House, Greenwich

E2 refurbished and reconfigured the north wing of the grand Grade II Listed Macartney House, situated on the south western park wall to Greenwich Park.

DHV architects

Eco extension to modern town house