Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



testing [532] [14] [240] [24] testing2 [532] [14] [240] [24]

refurbishment and extensions - page 2

Projects
Profiles
  • Regency Refurbishment

  • EAST LONDON WAREHOUSE EXTENSION

  • Northlight

  • Morden College, Blackheath

  • Soho Apartment

  • Portico

  • Southwold Primary School

  • GLADSTONE STREET

  • Crown Green

  • Jack The Clipper

  • House, Little Venice

  • Sunny Barn

  • Anstey Road in Peckham

  • Avon Angle

MortonScarr Architects

Regency Refurbishment

Complete refurbishment of a Grade II Listed house to create a more contemporary layout, including the design of wall-mounted ‘floating’ joinery to house a kitchen in the centre of the house, new bathrooms, and an open-plan living and library space.

Feix&Merlin Architects

EAST LONDON WAREHOUSE EXTENSION

An extension and full interior refurbishment of one of the last original warehouse buildings remaining in East London.

David Flynn Architects Ltd.

Northlight

Extension to a 1950s semi-detached estate house

E2 Architecture+Interiors

Morden College, Blackheath

E2 have recently been appointed conservation architect for Morden College.

Creative Ideas & Architecture Office Ltd

Soho Apartment

The scheme is for the refurbishment of a high end flat in a building of townscape merit located within the Soho conservation area.

David Flynn Architects Ltd.

Portico

Residential extension to semi-detached house in Dublin

Peter Morris Architects

Southwold Primary School

Refurbishment and extension a Grade II Listed Building in Hackney, London.

Feix&Merlin Architects

GLADSTONE STREET

Private Residential refurbishment and extension. Gladstone Street is a hidden gem of beautiful Victorian terraces, right in the middle between Elephant&Castle and Waterloo in one of the most vibrant parts of South London.

Artform Architects

Crown Green

The client for this project appointed Artform Architects to design a side extension to their house in Lymm, Warrington to house a new snug, utility room, shower room and office. A connection was also required from the new snug into the existing living room so the two spaces could connect with each other. In addition a new front entrance/porch was to be added as a replacement for the dated and badly designed porch on the existing house.

Peter Morris Architects

Jack The Clipper

High-end gentleman's barbers.

James Wells Architects

House, Little Venice

Private home in Little Venice, London.

HollandGreen Architecture & Interiors

Sunny Barn

An imaginative conversion of a seventeenth-century heritage property that has transformed a neglected agricultural building into a stunning, characterful home.

MOCT STUDIO

Anstey Road in Peckham

Integrated side extension makes use of splayed site to create a legible, spacious kitchen and entertainment space for self-declared foodies.

Gruff

Avon Angle

Avon Angle uses a simple and classic material palette of brick, metal and glass to provide a new kitchen and dining space. The large three-storey Victorian house allowed for a generously sized rear extension to be built, whilst still being subservient to the host building.