Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



testing [504] [14] [236] [24] testing2 [504] [14] [236] [24]

refurbishment and extensions

Projects
Profiles
  • Nevill Road

  • Muswell Hill Extension

  • living stratum

  • Twisted House

  • Highbury Hill

  • Belgrade Road

  • BAFTA Headquarters

  • Newark House

  • Slat House

  • Dartmouth Park House

  • Woodville Road

  • The Farmer's House

  • Timothy Everest Store

  • Frieze Studio

Freehaus

Nevill Road

An internal refurbishment of a Victorian terraced house, including structural and drainage alterations.

Creative Ideas & Architecture Office Ltd

Muswell Hill Extension

This project is for a side return extension to a semi-dethatched house in Muswell Hill.

con | form architects

living stratum

Extensive refurbishment comprising of a split section to the rear. This sectional arrangement was utilised to develop a concept of a geological strata linking all spaces to the rear with its uniform and consistent finish. The strata forms a raised terrace, a kitchen, floor, wall and ceiling and a metal clad central stair element pierces through forming circulation between the levels and spaces.

Peter Morris Architects

Twisted House

An extension of two halves, moulding itself to the context of an overlooked urban site in South London to create a more spacious family home

Ben Adams Architects

Highbury Hill

Refurbishment and extension of an existing, semi-detached Victorian house in Highbury.

Office Sian Architecture + Design

Belgrade Road

Full house refurbishment of family home in London.

Benedetti Architects

BAFTA Headquarters

Comprehensive improvements and expansion to the British Academy of Film and Television Arts grade II listed headquarters at 195 Piccadilly. Our Strategic Improvements Masterplan focuses on robust flexibility with options for phasing. Proposals enhance BAFTA’s identity as an international centre of excellence for the motion picture arts, and balance members’ needs with extra revenue generation to ensure long-term financial sustainability for the charity.

Alan Higgs Architects

Newark House

A long, low pavilion forms the garden’s western perimeter, just touching the listed house and contrasting sensitively with existing structures. Iroko cladding is both solid and screen, filtering views into and out of the building through glass walls. Dark grey metalwork provides contrast and a green roof environmental advantages. The internal spaces are flooded with natural light and allow a close connection to the garden, changing skies and the sun’s passage. There are long internal vistas beside three service cores and very generous column-free, high volumes. Materials include stone, marble, teak...

Carl Turner Architects

Slat House

The Slat House represents an unusual two – storey extension, and sophisticated remodelling of a 1930’s semi-detached house, to provide an extra bedroom, bathroom and study/ garage.

Architecture for London

Dartmouth Park House

This refurbishment and extension of a detached Victorian villa in Dartmouth Park, north London, creates an improved connection to the garden.

George and James Architects LLP

Woodville Road

Remodelling of an Edwardian detached house in Bexhill-On-Sea to create an open-plan kitchen diner, guest WC, utility room and an additional bathroom. Period features were retained and restored wherever possible.

AR Design Studio

The Farmer's House

The Farmer’s House acts as the UK base for AR Design Studio’s clients, who return to the English countryside from their travels to tend to their farmstead.

Chris Dyson Architects

Timothy Everest Store

Transformation of a run-down 1950s Shoreditch warehouse into the new bespoke tailoring and fashion store of celebrity tailor Timothy Everest.

Quinn Architects

Frieze Studio

The Frieze office build could have been a complicated project as Quinn Architects worked for both the Landlord on the structure and Frieze on the interior, but Laurence and his team were a pleasure to work with at all times. Quinn Architects understood clearly the effect we were looking for, and designed both the structure and details to fit this brief perfectly. We could not be happier with the finished product - the office is a great pleasure in which to work. Matthew Slotover, Director, Frieze