Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



testing [292] [14] [241] [24] testing2 [292] [14] [241] [24]

one off homes - page 9

Projects
Profiles
  • Marsh Hill

  • The Dune House in collaboration with Jarmund Vigsnaes Archit

  • Twinneys

  • Stackyard

  • Ewelme Road

  • Private House, Stockholm

  • Extension to refurbishment of Wiltshire farmhouse

  • The Cheeran House

  • Found Object

  • The Treetop House

  • Slip House

  • Great Halfpenny Farm

  • Hatherley Studio

  • Granville Park, Blackheath

Mole Architects

Marsh Hill

Marsh Hill is a one-off house built in an isolated position overlooking the estuary of the River Alde in Suffolk. It commands magnificent views across the marshland to the river. Located in an area of outstanding beauty, the house hovers over the landscape like a seagull's wing.

Mole Architects

The Dune House in collaboration with Jarmund Vigsnaes Archit

New holiday house on the Suffolk coast

Designscape Architects

Twinneys

RIBA award winning house with artist’s studio and gallery built into the hillside.

Mole Architects

Stackyard

Stackyard is a new-build two-storey rural house neighbouring a Grade II listed farmhouse on the edge of the village of Palgrave in Suffolk.

The Gentleman Architect

Ewelme Road

A full refurbishment of this double fronted Victorian House in Forest Hill. Replacing a dated and cramped rear extension with a new open and bright kitchen and dining room extension.

Strom Architects

Private House, Stockholm

A replacement dwelling on a beautiful seafront site, just outside of Stockholm, Sweden

Emil Eve Architects

Extension to refurbishment of Wiltshire farmhouse



John Pardey Architects

The Cheeran House

The house sits between two worlds – a courtyard and a walled garden.

William Tozer Associates

Found Object

The refurbishement of an apartment in a former industrial warehouse in Clerkenwell,

Fraher and Findlay

The Treetop House

Our client wished to refurbish and extend their existing roof terrace room, creating a stronger relationship with the external spaces and London skyline. The proposal sits within a Conservation area in central London, requiring a considered design approach that is sensitive to the existing building and context. The view from the surrounding buildings and streetscape are of particular importance. With the creation of the roof room, the flat below will be transformed into a light and practical set of spaces appropriate for a growing family. The proposal looks to highlight the...

Carl Turner Architects

Slip House

Occupying one of four plots (a gap in a Brixton terrace), Slip House is CTA in-house development built in the bottom of the garden of a derelict house. Three simple ‘slipped’ orthogonal box forms break up the bulk of the building and give it it’s striking sculptural quality. The top floor is clad in milky, translucent glass planks which continue past the roof to create a high level enclosure for a private roof terrace. Designed to Code for Sustainable Homes Level 5.

ScottWhitbyStudio

Great Halfpenny Farm

Working closely with two octogenarian clients, we designed and delivered a contemporary yet sympathetic annex to sit alongside a historic farmhouse in the Surrey hills. Great Halfpenny Farm boasts stunning views of the English countryside, but after thirty years in the large home its occupiers longed for something more manageable and modern. The couple therefore passed the farmhouse to the next generation and had their dream retirement home built next door to suit their declining physical abilities. This simply and robustly detailed house blends with the adjoining farmhouse, using a limited...

Design Engine Architects

Hatherley Studio

Award-winning studio house designed to accommodate an alternative lifestyle

E2 Architecture+Interiors

Granville Park, Blackheath

Our Granville Park project involved the complete redevelopment of this Victorian Villa leading onto Blackheath. This project had a demanding brief to bring the inefficiently partitioned interior of the building firmly into the 21st Century.