Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



testing [290] [14] [240] [24] testing2 [290] [14] [240] [24]

one off homes - page 7

Projects
Profiles
  • New Build House

  • The Stables

  • Brick Flint Pair

  • Equine House, South Lanarkshire

  • Diss Bungalow

  • Paragraph 55 House

  • Stealth Barn

  • Victorian Remix

  • Salterns Way, Poole

  • Park House

  • Maberley Road

  • House Lough Gowna

  • New house in London

  • Wedge House

Jonathan Clark Architects

New Build House

This is a 500m2 (5,400ft2) new-build house that involved complete demolition of two terraced houses within an early Victorian terrace within a Conservation Area.

AR Design Studio

The Stables

What was once the home of the 1946 Grand National Winner ‘Lovely Cottage’, the Stables, located on the outskirts of Winchester, has now been transformed into a wonderful 3 bedroom Home. This dilapidated stable block has been remodeled into a refreshingly minimalistic house whilst retaining key pieces of its characteristic history, such as the re-conditioned stable partitions and the painstakingly restored drinking troughs, which have been brought back to life as wash basins, located in the en-suite bathrooms.

Gruff

Brick Flint Pair

Sited within the Chilterns, an area of outstanding natural beauty, Brick Flint Pair sees the adaptation and extension of a traditional country farmhouse alongside a new building which appears like a reflection of the original. The existing farmhouse, a grade II listed cottage built in the 17th century, is restored with its historic features revealed, repaired and celebrated. The new, contemporary element appears as a new building to the north of the existing house, echoing elements of the host structure and drawing in references of the local vernacular. A slice through the...

Loader Monteith Architects

Equine House, South Lanarkshire

A new build house in rural South Lanarkshire. This project is due to start on site in Spring 2020.

Manalo & White

Diss Bungalow



PAD studio

Paragraph 55 House

PAD studio were approached by a family who were interested in investigating the Paragraph 55 (formally PPS7) NPPF policy to seek planning permission for a new house in a beautiful rural site. This is a very specific, highly challenging policy to meet,

Carl Turner Architects

Stealth Barn

Sitting in the exposed expanse of the Cambridgeshire fens, the Stealth Barn is a bold, simple form, reminiscent of the barn it accompanies. Built as a guest house, studio or meeting place, depending on time of year and workloads: the Stealth Barn is also a retreat, a place of inspiration and enjoyment.

Guarnieri Architects

Victorian Remix

This was a house built for a different kind of life in a different kind of century: it had poorly lit lower floors, staircases which broke the connections between the different rooms, and a disconnection between inside and outside spaces. The clients wanted the opposite: open-plan spaces, natural light, a blurring of inside and outside, and a healthy, uplifting environment. After a mixture of restoration and innovation, they now have it all: flowing spaces, a new ‘wellness floor’, and a double-height glass box which brings the outside straight into the heart...

rbstudio architects

Salterns Way, Poole

More sea views, more rbstudio detailing: more happy clients.

31/44 Architects

Park House

A family detached house in South East London

LTS Architects

Maberley Road

A substantial refurbishment and extension of a 1930s semi-detached house in South London.

McGarry-Moon Architects

House Lough Gowna



HoughtonBudd Architects

New house in London

A new end of terrace house in South-East London.

SOUP Architects

Wedge House

RIBA Regional Awards 2014 - Winner The Sunday Times British Homes Awards 2014 - Winner Blue Ribbon Awards 2014 - Self Build Home of the Year