Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



testing [290] [14] [240] [24] testing2 [290] [14] [240] [24]

one off homes - page 2

Projects
Profiles
  • Loughloughlan Barn

  • Plough Cottages

  • Treverra Farm, Rock

  • Award-winning Double Concrete House

  • Old Street Duplex

  • Charred House

  • 49 Langton Way

  • The Cooperage

  • Brook Green House

  • Stanhope Gardens

  • Cairngorms House

  • Vaulted House

  • Concrete House

  • Reeves House, Clapham

McGarry-Moon Architects

Loughloughlan Barn

Extension and renovation of an old stone barn in Broughshane, Co. Antrim

Archio Ltd

Plough Cottages

Archio were commissioned to build four new-build houses on the site of the vacant Plough Inn pub in Warwickshire.

Mackenzie Wheeler Architects

Treverra Farm, Rock

New build development of a principal residence with guest cottage, hillside garaging, a vaulted wine cellar, a gym and games rooms in the basement and infinity pool.

Inter Urban Studios

Award-winning Double Concrete House

Winner, Wandsworth Design Awards and Shortlisted for Don't Move, Improve! awards. Exposed concrete surfaces and warm wood tones create the perfect balance of textures and materials.

YAM Studios

Old Street Duplex

This full flat refurbishment is located in East London near Old Street. One side of the apartment is a stunning double-height space, with a fully glazed aspect. An open mezzanine houses the master bedroom and bathroom.

William Tozer Associates

Charred House

A composition of rectilinear volumes and planes over three levels, where new architectural elements are distributed around the existing house at varying intensities, including new extensions to the rear garden.

AAVA

49 Langton Way

Two 4/5 bed, 270+ sq/m family dwellings.

Chris Dyson Architects

The Cooperage

Believed to have built in the early 1900s, this former brewery cooperage on a tight site in Central London had already been in residential use since the 1990s. CDA were invited to prepare a scheme for the extension and complete renovation of the property.

Architecture for London

Brook Green House

A double storey extension and renovation of a house in Brook Green.

Carl Turner Architects

Stanhope Gardens

A substantial refurbishment of a Georgian Style end of terrace in West London, commissioned by Baobab Developments in 2016..

Brown + Brown Architects

Cairngorms House

A modern timber and stone house, sitting within the Cairngorms National Park.

vPPR Architects

Vaulted House

New-build Family House

Raw Architecture Workshop

Concrete House

New build exposed in-situ concrete family home in rural East Sussex

Andrew Wood Associates

Reeves House, Clapham

At the time of purchased, Steve & Karen’s new home didn’t work well. The ground floor was all but cut off from the rest of house, the spaces badly flowed and the garden was hard to access. We were asked to open the house up, modernise it, improve the relationship between the house and the garden and to create a family living zone over the bottom two floors that brought the family together even when they were in different rooms or on different floors.