Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



testing [440] [14] [236] [24] testing2 [440] [14] [236] [24]

interior design - page 7

Projects
Profiles
  • Headingley

  • Spitalfields House

  • Soho Apartment

  • Cedar House

  • Conversion of a coached house with a granny annex

  • The Milking Parlour

  • Mill Row

  • Barbican Cromwell Tower

  • Deansgrange Housing

  • Lewisham Southwark College

  • Urban Zen

  • reveal in roof

  • The Old Barracks

  • Stark House

PARKdesigned

Headingley

PARKdesigned were commissioned by a private client to remodel their existing home in North Leeds.

Chris Dyson Architects

Spitalfields House

Bright and airy modern space crafted out of a historic Spitalfeilds House making for a fantastic family home.

Creative Ideas & Architecture Office Ltd

Soho Apartment

The scheme is for the refurbishment of a high end flat in a building of townscape merit located within the Soho conservation area.

Designscape Architects

Cedar House

The transformation of a dilapidated 1950s house into a modern, bright and low energy family home.

Green Tea Architects

Conversion of a coached house with a granny annex

The overall aim was to conserve the existing character of the 19th century buildings

van Ellen + Sheryn

The Milking Parlour

The conversion and extension of a milking parlour into flexible accommodation

Holland Harvey Architects

Mill Row

The old laundry room above a flat in a 1930s residential block on Mill Row, Haggerston has been transformed into an open plan, duplex apartment for a young family.

Quinn Architects

Barbican Cromwell Tower

A new language for a Barbican Type 3 tower flat interior, this small but intimate scheme is neither preservation or a completely new architectural language.

David-Leech Architects

Deansgrange Housing

Design feasibility for the development of a backland site for between 4 - 6 new build houses.

Platform 5 Architects

Lewisham Southwark College

The project created a flagship building for the newly formed college, establishing a bold new façade and entrance whilst internally providing a range of formal and break-out spaces that reflect the college’s new vision for teaching and learning. The horseshoe plan transformed an existing courtyard into a bright and flexible atrium space, while a suite of state of the art teaching and breakout spaces were created in a refurbished block and new build wings. The building was delivered in phases keeping the college in operation throughout the works and was part funded...

Spheron Architects

Urban Zen

Conservation Area basement apartment retrofit, erection of a single storey rear and side extension.

con | form architects

reveal in roof

The client’s brief was to provide additional space for their growing family; due to the relatively small size of their garden, the only option was to extend into the roof space. This was contentious; the house is in the centre of four unique Victorian properties, in a conservation area and none had adapted the roof. A distinct feature of the rear elevation is its flatness. The roof addition has a layer of depth which responds to the existing condition and reads as a delicate element on the roof. The result...

Chris Dyson Architects

The Old Barracks

Small grade II listed Mews house complete internal refurbishment.

Andrew Wood Associates

Stark House

The existing building was in a very sorry state. The front façade had become detached from the building. The roof was leaking and there was a large lift in the middle of the house. The building had not been touched for 30 years, it needed a lot of work. The existing staircase sat in the middle of the building and dominated the plan. The rear bedrooms were all accessed from the half landings. What was a sizeable house felt small and pokey. We took the decision to relocate the staircase to...