Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



testing [423] [14] [231] [24] testing2 [423] [14] [231] [24]

interior design - page 6

Projects
Profiles
  • Primrose Hill Flat

  • tsubo +

  • 11 Spitalfields Gallery

  • Princes Way

  • The Quest

  • Arts & Crafts House

  • Primrose House

  • Leather Lane

  • Wilson Residence

  • Maida Vale Apartment

  • Loughloughlan Barn

  • Hugenot Physicians House

  • Hoxton House

  • The Fin House: Residential extension featured in Grand Designs Magazine

Amos Goldreich Architecture

Primrose Hill Flat

Maximising the potential of a 60sqm, two-bedroom flat, improving usable space and optimising natural light.

con | form architects

tsubo +

This proposal for an extension to a family home in Dublin was informed by the client’s interest in Japanese architecture and the desire for a better connection to the west facing garden. A courtyard garden, or tsubo-niwa as they are known throughout Japan, is positioned at the centre of the reordered home. A typical tsubo-niwa is limited in size, whereas the courtyard is, in this instance, extended and connected to the living spaces; allowing our clients to live within their garden.

Chris Dyson Architects

11 Spitalfields Gallery



Frost Architects

Princes Way

New House with facade retention of the existing building.

Strom Architects

The Quest

A replacement dwelling on a heavily wooded site in Swanage and one that enjoys a beautiful view over the Durlston Country Park.

Andrew Wood Associates

Arts & Crafts House

The original house was constructed in the early 1900’s. It was undersized, needed renovation and sat on a large plot. The rear garden wall was listed, the plot bounded Henry 8th Royal hunting grounds - Bushy Park - and it was located in the London Borough of Richmond.

Gundry & Ducker

Primrose House

Extension and refurbishment to a london terrace house.

Inglis Badrashi Loddo

Leather Lane

The extension and remodelling of a run-down Victorian building to create an elegant and balanced development of six flats and two retail units in Leather Lane, Clerkenwell.

Chris Dyson Architects

Wilson Residence

A Bespoke Residential Transformation of a Kensington Mansion House.

Jonathan Clark Architects

Maida Vale Apartment

Internal alterations of an 89 sq.m apartment within a Grade 2 Listed mid-Victorian six storey house.

McGarry-Moon Architects

Loughloughlan Barn

Extension and renovation of an old stone barn in Broughshane, Co. Antrim

Chris Dyson Architects

Hugenot Physicians House

A Georgian family home refurbishment in the heart of London's historic Spitalfeilds area.

Mikhail Riches

Hoxton House

An extension of only one metre in depth has helped transform this house. A multitude of small rooms and a head height of only 2m in the semi underground basement kitchen made it feel very pokey. By lowering both the garden and the basement, together with stripping back the ground floor from the rear and then adding the glass box on the rear, our clients can now enjoy the garden from either the kitchen dining room or whilst relaxing in the sofa area above. RIBA Award Winner 2011 ‘Don’t Move Impro

Inter Urban Studios

The Fin House: Residential extension featured in Grand Designs Magazine

The extension as sculpture. Featured in Grand Designs and Archinect Magazines