Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



testing [440] [14] [236] [24] testing2 [440] [14] [236] [24]

interior design - page 5

Projects
Profiles
  • Jay Mews

  • PureLight

  • Carlyle Square

  • Bay Window House

  • raised ground - floor

  • The Black Country Living Museum

  • Sandy Down

  • College Cross Conversion

  • Cedar Court Grand

  • Arbour House

  • The Beton House, Netherlee

  • Micro House

  • Pod House | Dulwich

  • House Kensington

Theis and Khan Architects

Jay Mews

A first floor two-bedroomed flat within a mews house was altered and extended to create a generous and bright apartment with the living area opened to the roof structure.

Stipfold

PureLight

The low budget, family house project posed a challenge of conveniently arranging multiple rooms in small area. Pre-reconstruction edges of the walls were toned down, in order to conform to the new, minimalistic aesthetics and letting two colors prevail in the interior was also the part of the concept.

MWAI

Carlyle Square

A stylish refurbishment and extension of a 5 storey Grade II Listed residence on one of Chelsea’s premier squares.

Peter Morris Architects

Bay Window House

Bay Window House, Muswell Hill, London

con | form architects

raised ground - floor

A detached two storey house is split into two flats, each occupying a single level within the building and each occupying half of the rear garden. This results in a garden that is seldom used, overgrown and which does not provide a great aspect for our client on the ground floor. In order to improve both the internal and external experiences, the portion of ground owned by our client is raised and becomes the floor of the living/dining space and an external terrace. This raised ground floor becomes an...

Napier Clarke Architects

The Black Country Living Museum

Following an open International competition Napier Clarke were appointed to design a new visitor centre and refurbish an existing learning centre for the Black Country Living Museum.

PAD studio

Sandy Down

A refurbishment and extension of an Arts & Craft style house located in the New Forest.

Douglas and King Architects

College Cross Conversion

Transfomation of a dark, cavernous space within a listed Georgian terrace into a contemporary layer filled with light, air and views.

Mackenzie Wheeler Architects

Cedar Court Grand

Completed in 1906 to provide the Great North Eastern Railway Headquarters, this landmark building within the city walls of York demanded a new use for a viable future.

nimtim architects

Arbour House

The client, a young professional, approached us to extend her small 1950’s infill terraced house in Peckham to create a more usable kitchen and dining area with a better connection to the rear garden.

Loader Monteith Architects

The Beton House, Netherlee

Internal reconfiguration of a terraced house in the south side of Glasgow to produce an open plan living/kitchen space.

MAX Architects

Micro House

A neglected 22m2 garage in a conservation area has been converted into a residential studio annexe within the tightest spatial constraints.

Proctor & Shaw

Pod House | Dulwich

The brief was to extend and re-invent the ground floor for modern family life, complete a luxurious master ensuite and maximise the potential of the loft space. A part-two storey rear extension was the result, with a hanging timber clad ‘pod’ forming the dramatic centre piece to the ground floor kitchen/dining space.

Stiff + Trevillion

House Kensington

The brief for this house was to provide a rich balance of materiality between old and new.