Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



testing [435] [14] [235] [24] testing2 [435] [14] [235] [24]

interior design - page 4

Projects
Profiles
  • Ravey Street

  • Farringdon House

  • Calderwood

  • The Black Country Living Museum

  • Belsize Reading Room

  • St Augustines Mansions

  • Headingley

  • Arbour House

  • Brixton Road Flat

  • The Big Bothy, Isle of Skye

  • BAFTA Headquarters

  • Photographer's House

  • outhouse-in

  • Tin house

Theis and Khan Architects

Ravey Street

The top floor of a warehouse building in Shoreditch was the starting point to create additional space for a family who had lived for many years in an open plan arrangement.

Peter Morris Architects

Farringdon House

New build infill rear extension and refurbishment of existing Grade II listed house in Clerkenwell Green Conservation Area.

Designscape Architects

Calderwood

A dramatic transformation a detached 1960s house to create a generous open plan living space in a thoroughly modern and more energy efficient home.

Napier Clarke Architects

The Black Country Living Museum

Following an open International competition Napier Clarke were appointed to design a new visitor centre and refurbish an existing learning centre for the Black Country Living Museum.

Studio Carver

Belsize Reading Room

A place of quiet work and reflection for a retired couples north London home. A small extension to a house in Belsize Park, designed to expand and reconnect the existing study with the rear garden.

Andrew Wood Associates

St Augustines Mansions

The apartment had not been touched for twenty five years. It was tired, the services were old and a full refurbishment was required. The building was brick and concrete, it was an Edwardian mansion block and there were lots of flats to try and keep happy through the noisy dusty works.

PARKdesigned

Headingley

PARKdesigned were commissioned by a private client to remodel their existing home in North Leeds.

nimtim architects

Arbour House

The client, a young professional, approached us to extend her small 1950’s infill terraced house in Peckham to create a more usable kitchen and dining area with a better connection to the rear garden.

Nagan Johnson LLP

Brixton Road Flat

Double-height glazed extension to a Grade 2 listed Georgian house

West Port & Company

The Big Bothy, Isle of Skye

The Big Bothy is the nickname given to our design for the 400sqm hub building, forming a central part of a wider boutique hotel development on the outskirts of the town of Portree, Isle of Skye. The term ‘Bothy’ is a traditional Scottish word, historically used to describe the small cottages found dotted across the rocky landscapes of the Highlands which served as both stores for farm labourers and short-term refuges for travellers seeking respite from the harsh winter climate of Northern Scotland. The project hopes to be a timely...

Benedetti Architects

BAFTA Headquarters

Comprehensive improvements and expansion to the British Academy of Film and Television Arts grade II listed headquarters at 195 Piccadilly. Our Strategic Improvements Masterplan focuses on robust flexibility with options for phasing. Proposals enhance BAFTA’s identity as an international centre of excellence for the motion picture arts, and balance members’ needs with extra revenue generation to ensure long-term financial sustainability for the charity.

Bradley Van Der Straeten

Photographer's House

Photographer’s house is a rear side return extension of a 2 storey Victorian terraced house in Stoke Newington, which provides a new space for a growing family.

con | form architects

outhouse-in

This one-bedroom flat is part of a subdivided Georgian terraced shop building. It is one of several flats accessed by a shared hallway with a Health Food Café below. As a result of erratic previous development an existing outhouse extension, currently used as a study/small bedroom, is disconnected from the main flat completely. Accessing this space requires one to awkwardly pass through the communal staircase. The brief was to reconnect the outhouse extension and improve the quality of the space. The design utilises a new wall as a connecting device between...

Henning Stummel Architects Ltd

Tin house

Surrounding houses overlook this backland site, so we developed an inward looking courtyard house arranged around a tranquil pool. The design is a composition of pavilions that respond to the irregular boundary.