Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



testing [455] [14] [240] [24] testing2 [455] [14] [240] [24]

interior design - page 3

Projects
Profiles
  • Mill Row

  • Barrel House

  • House in Chelsea

  • Faulkner Residence

  • Southgate Road

  • Downside, North West London

  • Silverwood Gardens Woolley

  • College Cross Conversion

  • Loughloughlan Barn

  • UpSideDownHouse

  • Eaton Place Apartment

  • RECYCLED HOUSE

  • 3 Redchurch Street, Shoreditch

  • Breakspears House

Holland Harvey Architects

Mill Row

The old laundry room above a flat in a 1930s residential block on Mill Row, Haggerston has been transformed into an open plan, duplex apartment for a young family.

Bradley Van Der Straeten

Barrel House

A reconfiguration of a beautiful Grade II listed three-storey terrace that complements the quirky barrel vaulted rear façade and sympathetically refinishes the interior to the clients' exceptional taste.

Eldridge London

House in Chelsea

A full refurbishment of a terraced house, with a basement extension to replace an existing coal cellar. The project maximises the sense of internal space through the use of simple consistent materials throughout ( oak, white concrete, plaster ) and the interior is filled with natural despite its tight urban plot through the use of large format glazing including a glass floor suspended on a glass beam and balustrade.

Chris Dyson Architects

Faulkner Residence

Classic 18th century Refurbishment and modern courtyard extension.

Projects Office

Southgate Road

The renovation of a family home in De Beauvoir Town, north east London.

forresterarchitects

Downside, North West London

A series of angled facets reconnects with the garden to provides a unique architectural solution and avoids the uninspired full width house extension.

PARKdesigned

Silverwood Gardens Woolley

PARKdesigned were commissioned by a private client to evaluate the potential of remodelling Silverwood in order to restore some of the original architectural design.

Douglas and King Architects

College Cross Conversion

Transfomation of a dark, cavernous space within a listed Georgian terrace into a contemporary layer filled with light, air and views.

McGarry-Moon Architects

Loughloughlan Barn

Extension and renovation of an old stone barn in Broughshane, Co. Antrim

Collective Works

UpSideDownHouse



TLA Studio

Eaton Place Apartment

tbc

Robert Dye Architects

RECYCLED HOUSE

A sustainable house full of light.

Mackenzie Wheeler Architects

3 Redchurch Street, Shoreditch

Redevelopment of a suite of terraces in the South Shoreditch Conservation Areas to provide residential and retail accommodation.

Gruff

Breakspears House

A 5 bedroom, 3 storey new build home located on an abandoned site in the Brockley conservation area within South East London.