Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



testing [440] [14] [236] [24] testing2 [440] [14] [236] [24]

interior design - page 2

Projects
Profiles
  • Quatrefoil House

  • The Courtyard House

  • The Hub ClubHouse

  • The Sekforde

  • Little Chalfield

  • Folding House

  • Primrose House

  • A Georgian house, Mare Street

  • outhouse-in

  • Hawksley Heights

  • Granby Space

  • Hammersmith House

  • Loughloughlan Barn

  • Longhurst Road

Hyde + Hyde Architects

Quatrefoil House

A luxury refurbishment and radical addition to a 1870’s townhouse in the heart of Oxford and within a conservation area. Inspired by the Gothic revival style of the existing house, the addition is an exploration of ornament – expressed using a sophisticated quatrefoil tectonic facade tile in steel and bronze.

Fraher and Findlay

The Courtyard House



Peter Morris Architects

The Hub ClubHouse

The Hub, is a Myplace funded youth-led ClubHouse in Enfield, London. It is a project for young people 13 to 19. The Hub's new building is a remodelled and re-clad existing two storey youth club with a large new two storey extension.

Chris Dyson Architects

The Sekforde

Full restoration of a Regency period pub, and the building of a new mixed use building adjacent, with a glazed link containing circulation for both buildings creating a clear divide between the old and new.

CaSA Architects

Little Chalfield

This extended and reorganised Wiltshire barn relied on maximizing the limited space to provide dynamic and flexible spaces to suit the varied needs of a young family.

AR Design Studio

Folding House

Inspired by the site context and defining character, the intention of Folding House was to minimise the impact on the location and surrounding scenery by embedding the house into the hill side.

Gundry & Ducker

Primrose House

Extension and refurbishment to a london terrace house.

Lynch Architects

A Georgian house, Mare Street

A Georgian house, situated on a very busy street near Broadway Market in Hackney, was refurbished to become a family home in 2016. The house is Grade 2 listed, therefore alterations to the original fabric were mostly limited to stripping back modern finishes and making repairs, mainly of windows and fireplaces. The original timber and stone floors, including a stone staircase built by the original owner (a stone merchant who used the adjacent Regent Canal to transport his stone across London) were kept, and their age and patina is celebrated....

con | form architects

outhouse-in

This one-bedroom flat is part of a subdivided Georgian terraced shop building. It is one of several flats accessed by a shared hallway with a Health Food Café below. As a result of erratic previous development an existing outhouse extension, currently used as a study/small bedroom, is disconnected from the main flat completely. Accessing this space requires one to awkwardly pass through the communal staircase. The brief was to reconnect the outhouse extension and improve the quality of the space. The design utilises a new wall as a connecting device between...

Gruff

Hawksley Heights

North London loft conversion to create luxurious master suite, with City skyline picture window.

IF_DO

Granby Space

The temporary refurbishment and improvement of a single-storey prefabricated building on Lower Marsh, London, to create a new mixed-use creative enterprise hub for Meanwhile Space CIC. The project includes a co-working space, an office for The Job Shop, and a retail unit.

Peter Morris Architects

Hammersmith House

Hammersmith House, Interior design.

McGarry-Moon Architects

Loughloughlan Barn

Extension and renovation of an old stone barn in Broughshane, Co. Antrim

Collective Works

Longhurst Road

Cost effective home extension.