Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



testing [451] [14] [240] [24] testing2 [451] [14] [240] [24]

interior design

Projects
Profiles
  • reveal in roof

  • Cut & Fold House

  • Bermondsey Street, London

  • Object Space (Phase Four Espresso)

  • Ikawa Office Interior

  • Wimbledon House

  • Cap Ferret Holiday Home

  • The Hub ClubHouse

  • Cradle of Idris

  • Ecrueve

  • Tradegar Square

  • Mayfair Apartment

  • Granville Park, Blackheath

  • Heath Cottage

con | form architects

reveal in roof

The client’s brief was to provide additional space for their growing family; due to the relatively small size of their garden, the only option was to extend into the roof space. This was contentious; the house is in the centre of four unique Victorian properties, in a conservation area and none had adapted the roof. A distinct feature of the rear elevation is its flatness. The roof addition has a layer of depth which responds to the existing condition and reads as a delicate element on the roof. The result...

Ashton Porter Architects

Cut & Fold House

An addition and remodelling to a Victorian house in Twickenham.

Studio HE (S /HE)

Bermondsey Street, London

Studio HE was commissioned by a private client to completely refurbish their newly-purchased 2 bedroom, 2 bathroom property, on sought-after Bermondsey Street, London. The client's brief was to have a second home with a wow factor, and a strong emphasis on colour. The space needed to accommodate a flexible work space, plenty of storage and to be able to grow with the family over time. The original property was a rabbit warren of doors all leading from a generously proportioned entryway with no natural light on three sides of the property....

William Tozer Associates

Object Space (Phase Four Espresso)



Common Ground Workshop

Ikawa Office Interior

IKAWA headquarters involves refurbishing two existing warehouse floors into a quiet workspace and manufacturing workshop space for the on site design and production of IKAWA’s digital sample coffee roaster. The project brief involves designing a mix of cellular quiet offices and meeting rooms, a research laboratory, an open plan flexible use workshop & manufacturing space with flexible electrical services strategy and a cafe demonstration space.

Studio Carver

Wimbledon House

Complete refurbishment and a transformative extension to a semi-detached Victorian house in Wimbledon, South West London.

Andrew Wood Associates

Cap Ferret Holiday Home

If this wasn’t an exercise in patients and in tenacity, I don’t know what is!

Peter Morris Architects

The Hub ClubHouse

The Hub, is a Myplace funded youth-led ClubHouse in Enfield, London. It is a project for young people 13 to 19. The Hub's new building is a remodelled and re-clad existing two storey youth club with a large new two storey extension.

Studio HE (S /HE)

Cradle of Idris

Competition for a mobile boutique glamping cottage to be set on the coast of Wales. The concept was derived by the sharing of mythical stories, shadow dance (light/shadow/theatre) and framing of views. The form was derived from beach huts flipped on each other then joined with a glass fissure (to allow for light/views). Working with natural material and native to Wales, we attempted to create a lush yet sustainable design. Utilising a stove, solar panels and converters, we sought to make this small cottage self sufficient. I.e. Utilising heat and solar...

Stipfold

Ecrueve

To make a case for subtle gradations the living room wall is vertically striped.

Mikhail Riches

Tradegar Square

Working closely with Tower Hamlets Conservation team, we rebuilt the C20th closet wing of this Grade 2 listed house in timber and glass, carefully providing long views through to the garden from the entrance hall. The garden was terraced down to give level access out from a new family room, which is roofed in one huge sheet of glass. A secret gate between the neighbouring gardens gives children and adults free reign between houses.

C.F. Møller Architects

Mayfair Apartment

Apartment refurbishment in Mayfair, London.

E2 Architecture+Interiors

Granville Park, Blackheath

Our Granville Park project involved the complete redevelopment of this Victorian Villa leading onto Blackheath. This project had a demanding brief to bring the inefficiently partitioned interior of the building firmly into the 21st Century.

Brown + Brown Architects

Heath Cottage

A Scandinavian inspired light interior inside a traditional North-East Scottish cottage.