Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



testing [958] [14] [240] [24] testing2 [958] [14] [240] [24]

residential

Projects
Profiles
  • Primrose House

  • Stoke Newington

  • Roseville Housing, Guernsey

  • Soupçon Brut

  • The Cabin

  • Cozens Place

  • Conway - Shortlisted for the LABC Awards - Best Individual N

  • PureLight

  • The Pavilion Eco House, Blackheath

  • Burgh Street

  • Pyrus 9+10

  • Twinneys

  • Highgate Bowl

  • Millwood

Gundry & Ducker

Primrose House

Extension and refurbishment to a london terrace house.

ZCD Architects

Stoke Newington

The project involved the extension of the lower ground floor of a Victorian terraced house on Farleigh Road. The clients wanted to expand the lower ground floor level to create a more sociable space centred around the kitchen (one of them used to be a chef so much of life centres around cooking and entertaining).

Design Engine Architects

Roseville Housing, Guernsey

Award-winning housing scheme arranged on existing contours

Collective Works

The Cabin

Planning granted in heavily restricted setting

Unit One Architects

Cozens Place

Hidden Oasis within the heart of Haringey

mba* MatchBox Architects

Conway - Shortlisted for the LABC Awards - Best Individual N

Our client wished to replace their existing dormer bungalow, with a new energy efficient dwelling on the same site.

Stipfold

PureLight

The low budget, family house project posed a challenge of conveniently arranging multiple rooms in small area. Pre-reconstruction edges of the walls were toned down, in order to conform to the new, minimalistic aesthetics and letting two colors prevail in the interior was also the part of the concept.

E2 Architecture+Interiors

The Pavilion Eco House, Blackheath

Winner of the Evening Standard New Homes Eco + Living Award in 2015 and also voted The UK’s Top Eco Home in The Guardian online 2014. Shortlisted for BD Online's Young Architect of the Year 2016.

IF_DO

Burgh Street

No.23 Burgh Street is a grade-II listed Georgian town house in Islington, London that has undergone a complete restoration, two storey rear extension and new garden room. The new additions are designed to maximise physical and visual connections to garden, with natural light pouring into the spaces through the inclusion of large rooflights. Bespoke timber joinery has been designed to bring warmth to spaces and create elegant and unusual transitions between the old and new built fabric.

Strom Architects

Pyrus 9+10

A scheme of two houses for a developer in Stockholm. The design is a response to the steeply sloping site.

Designscape Architects

Twinneys

RIBA award winning house with artist’s studio and gallery built into the hillside.

HASA Architects

Highgate Bowl

HASA Architects has completed works to transform a derelict horticultural glasshouse at Highgate Bowl in North London into a new public space. The project, inspired by the frame and construction of the original building, explores the possibilities of this forgotten piece of the city by bringing it back into public use through a series of small-scale interventions. These sensitive interventions take the form of new external and internal pathways, as well as rooms and furniture pieces that guide visitors through the large open bays of the glasshouse while framing views...

Frost Architects

Millwood

A contemporary, low-energy house for a private client on a cleared site in Essex