Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



testing [74] [14] [240] [24] testing2 [74] [14] [240] [24]

office fit out - page 6

Projects
Profiles
  • 25 Wilton Road

  • South Square

  • Granby Space

  • APSLEY WAY

MAX Architects

25 Wilton Road

This mixed-use redevelopment scheme transforms a vacant building opposite Victoria Station in London and create 15,000m2 of office, residential, and retail spaces.

Inglis Badrashi Loddo

South Square

A reconfiguration and refurbishment of a Barrister's chambers in Holborn.

IF_DO

Granby Space

The temporary refurbishment and improvement of a single-storey prefabricated building on Lower Marsh, London, to create a new mixed-use creative enterprise hub for Meanwhile Space CIC. The project includes a co-working space, an office for The Job Shop, and a retail unit.

Barbara Weiss Architects

APSLEY WAY

Refurbishment of industrial unit to fit-out a women's garment business.