Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



testing [74] [14] [235] [24] testing2 [74] [14] [235] [24]

office fit out - page 5

Projects
Profiles
  • Great James Street

  • Paddle Office

  • Fallahogey Studio

  • Nordoff Robins

  • Innocent Offices

  • South Square

  • Bahlsen Stammhaus

  • Buro Happold offices, Bath

  • The Light Box

  • Testbed1®

  • Steel City House

  • Slough Aspire

  • Clerkenwell Office

  • Riverscape

Emrys Architects

Great James Street

Remodelling of Georgian terrace with new structure to rear

Projects Office

Paddle Office

A new workspace in Bermondsey, London for a rapidly expanding financial technology start-up.

McGarry-Moon Architects

Fallahogey Studio

An exemplary example of high quality design within a rural setting, Fallahogey Studio nestles sunken within the agrarian landscape of Northern Ireland, providing an architectural studio for the practice McGarry-Moon Architects. Designed to compliment the rural surroundings, the building is informed by shapes and materials prevalent within the locale. The project demonstrates the benefits of investing in good design through attracting new clientele and increasing revenue for the business, while providing an uplifting environment for staff, improving wellbeing and productivity.

Bradley Van Der Straeten

Nordoff Robins

A refurbishment of the world's largest purpose-designed music therapy centre for Nordoff Robbins, housed within a 19th century substation. Exemplary therapy rooms and a fun material palette deliver an exciting new identity for the charity.

Stiff + Trevillion

Innocent Offices

Fit-out of the Stiff + Trevillion designed Canal Building for Innocent.

Inglis Badrashi Loddo

South Square

A reconfiguration and refurbishment of a Barrister's chambers in Holborn.

Freehaus

Bahlsen Stammhaus

Sensitive refurbishment to the historic headquarters of internationally renowned German biscuit manufacturer, Bahlsen in Hannover, Germany.

Design Engine Architects

Buro Happold offices, Bath

Sensitive and imaginative workspace refurbishment of Grade 2 listed landmark mill building.

Frost Architects

The Light Box

Refurbishment of part of an old Bush radio factory to provide Office units and a breakout working space.

aLL Design

Testbed1®



SDA Architects

Steel City House

Due for completion in Spring 2017, the restored Steel City House will offer 60,000 sqm of prime Grade A office space.

Manalo & White

Slough Aspire

Manalo & White creates a tree-filled education space inside a Slough factory shed

Architecture for London

Clerkenwell Office

This Clerkenwell office refurbishment and extension improves a character building that had previously been converted from a Victorian warehouse.

Barr Gazetas

Riverscape

A comprehensive refurbishment of the reception, atrium and external entrance to improve first impressions and create a new image for this large 1980s office building