Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



testing [74] [14] [240] [24] testing2 [74] [14] [240] [24]

office fit out - page 3

Projects
Profiles
  • Tooley Street Fire Station

  • Hudson Sandler

  • The Hub ClubHouse

  • Innocent Offices

  • Carbon Reducing Retrofit

  • Bahlsen Stammhaus

  • Drury Lane

  • Mount Street

  • South Square

  • BAFTA Headquarters

  • Steel City House

  • The Printworks

  • Ninja Tune Office

  • Frieze Studio

keith williams architects

Tooley Street Fire Station

Plot 8, More London, Tooley Street Fire Station

Barr Gazetas

Hudson Sandler

Leading PR consultancy Hudson Sandler approached Barr Gazetas to design the interior of their new offices in Charterhouse Square

Peter Morris Architects

The Hub ClubHouse

The Hub, is a Myplace funded youth-led ClubHouse in Enfield, London. It is a project for young people 13 to 19. The Hub's new building is a remodelled and re-clad existing two storey youth club with a large new two storey extension.

Stiff + Trevillion

Innocent Offices

Fit-out of the Stiff + Trevillion designed Canal Building for Innocent.

Sanya Polescuk Architects

Carbon Reducing Retrofit

Live over work

Freehaus

Bahlsen Stammhaus

Sensitive refurbishment to the historic headquarters of internationally renowned German biscuit manufacturer, Bahlsen in Hannover, Germany.

Barr Gazetas

Drury Lane

Heritage led refurbishment and extensions to combine 4 buildings on this city block site providing flexible retail, restaurant/café, and gym use at basement/ground floor and office uses above

LTS Architects

Mount Street

The refurbishment of an existing entrance and reception space in Mayfair.

Inglis Badrashi Loddo

South Square

A reconfiguration and refurbishment of a Barrister's chambers in Holborn.

Benedetti Architects

BAFTA Headquarters

Comprehensive improvements and expansion to the British Academy of Film and Television Arts grade II listed headquarters at 195 Piccadilly. Our Strategic Improvements Masterplan focuses on robust flexibility with options for phasing. Proposals enhance BAFTA’s identity as an international centre of excellence for the motion picture arts, and balance members’ needs with extra revenue generation to ensure long-term financial sustainability for the charity.

SDA Architects

Steel City House

Due for completion in Spring 2017, the restored Steel City House will offer 60,000 sqm of prime Grade A office space.

cameronwebsterarchitects

The Printworks

Conversion of former printworks to new design studio

Feilden Fowles

Ninja Tune Office

Renovation of a record company's existing office in south London

Quinn Architects

Frieze Studio

The Frieze office build could have been a complicated project as Quinn Architects worked for both the Landlord on the structure and Frieze on the interior, but Laurence and his team were a pleasure to work with at all times. Quinn Architects understood clearly the effect we were looking for, and designed both the structure and details to fit this brief perfectly. We could not be happier with the finished product - the office is a great pleasure in which to work. Matthew Slotover, Director, Frieze