Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



Thanks

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 24hrs.


In the meantime, check out our amazing community of architects and start creating your list of favourite projects. This will let the architects know what sort of design you love.



Please verify your email address

Thank you for signing up to Architects' Republic. Please look for a verification email in your inbox and click the link to continue.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

By showing interest in this brief - please confirm you agree to our Terms and Conditions.


  I agree to terms          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



testing [95] [14] [225] [24] testing2 [95] [14] [225] [24]

office - page 7

Projects
Profiles
  • Nordoff Robins

  • APSLEY WAY

  • British Embassy, Sana'a, Yemen

  • The Hub ClubHouse

  • Brunner Showroom

  • River Studio

  • Friars Mill

  • The Zig Zag Building SW1

  • Jeddo Road

  • 25 Wilton Road

  • 25 Watling Street

Bradley Van Der Straeten

Nordoff Robins

A refurbishment of the world's largest purpose-designed music therapy centre for Nordoff Robbins, housed within a 19th century substation.

Exemplary therapy rooms and a fun material palette deliver an exciting new identity for the charity.

Barbara Weiss Architects

APSLEY WAY

Refurbishment of industrial unit to fit-out a women's garment business.

Design Engine Architects

British Embassy, Sana'a, Yemen

New British Embassy in sensitive middle-east location.

Peter Morris Architects

The Hub ClubHouse

The Hub, is a Myplace funded youth-led ClubHouse in Enfield, London. It is a project for young people 13 to 19. The Hub's new building is a remodelled and re-clad existing two storey youth club with a large new two storey extension.




Benedetti Architects

Brunner Showroom

New headquarters for international furniture maker Brunner, converting a historic warehouse on Rosebery Ave. in Clerkenwell into a light spacious gallery showroom and offices, in the heart of London’s design quarter.

Set in an unusually long narrow industrial 1890s warehouse building, the new showroom is part of Brunner’s long term plan to expand its UK operations and dramatically increase the brand’s public face.


Sjölander da Cruz Architects

River Studio

Passivhaus Enerphit Studio space for Sjölander da Cruz Architects.

Levitate

Friars Mill

A catalytic regeneration project within the Leicester Waterside

Lynch Architects

The Zig Zag Building SW1

The Zig Zag Building replaces a 1950s office block with exemplary new office space. Colonnades at various scales indicate and define the entrances to the various different types of accommodation housed within the broader scope of our project e.g. offices, housing, restaurants, shops, bars, etc. Situated between a cathedral and a town hall on Victoria Street, the design seeks to mediate between these two in terms of size and scale and to establish a credible and pleasurable urban spatial order connecting together the grain of this part of Westminster. The...

Inglis Badrashi Loddo

Jeddo Road

Mixed use development in Shepherds Bush, London.

MAX Architects

25 Wilton Road

This mixed-use redevelopment scheme transforms a vacant building opposite Victoria Station in London and create 15,000m2 of office, residential, and retail spaces.

MOCT STUDIO

25 Watling Street

MOCT Studio transform anonymous office building in historic quarter of the City with series of selective interventions to create a new layer of texture and materiality.