Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



testing [103] [14] [240] [24] testing2 [103] [14] [240] [24]

office - page 6

Projects
Profiles
  • Shoreditch Apartments

  • Kings Gate SW1

  • Fluid Workspace

  • The Hub ClubHouse

  • City Suites, Chapel Street

  • Carbon Reducing Retrofit

  • DC Thomson Courier Building - Meadowside - Dundee

  • BAFTA Headquarters

  • Malaspina Masterplan Competition ? First Prize

  • Clerkenwell Office

  • Thames Tower

  • Sheringham Shoal Land Base

  • One Station Square

  • Therefore Offices

Benedetti Architects

Shoreditch Apartments

Regeneration of an underused high profile site in Shoreditch, Hackney, creating a new mixed use development of 70 apartments and 1200m2 of ground floor commercial/retail space in two new buildings with a landscaped courtyard between.

Lynch Architects

Kings Gate SW1

Kings Gate forms a pair of buildings on Victoria Street in Westminster, with its neighbour The Zig Zag Building. The scheme replaces an existing slab-like office building on Victoria Street in central London with two new buildings that incorporate a mix of retail, office space and housing. We won this project in an invited competition in Spring 2010, and gained planning consent in November 2011. The main contractor was Lend Lease and Practical Completion was achieved in Autumn 2015.

Nex-

Fluid Workspace

Tucked amongst the quiet lanes of Hammersmith, our refurbishment has transformed this mews into a playfully considered office space for landscape architect Marcus Barnett and his team. With this, we created a sequence of spaces that both reflect the company’s personality and suit the team’s pragmatic needs, while retaining the building’s character.

Peter Morris Architects

The Hub ClubHouse

The Hub, is a Myplace funded youth-led ClubHouse in Enfield, London. It is a project for young people 13 to 19. The Hub's new building is a remodelled and re-clad existing two storey youth club with a large new two storey extension.

Flanagan Lawrence

City Suites, Chapel Street

The essence of the design brief was to generate a landmark building for Select Property Group in the heart of Greater Manchester, with residences offering a high quality, vibrant, inner city lifestyle.

Sanya Polescuk Architects

Carbon Reducing Retrofit

Live over work

Lindsay Gray Alan Beaton Partnership

DC Thomson Courier Building - Meadowside - Dundee

DC Thomson Courier Building - Headquarter offices at Meadowside Dundee - Full refurbishment with major alterations to the internal building fabric along with integration of additional Vista Level 10 floor plate, removal of existing Level 5 slate roof with reinstatement of new incorporating ribbon band glazing to perimeter of building parapet and new mezzanine level incorporating full length atrium glazing.

Benedetti Architects

BAFTA Headquarters

Comprehensive improvements and expansion to the British Academy of Film and Television Arts grade II listed headquarters at 195 Piccadilly. Our Strategic Improvements Masterplan focuses on robust flexibility with options for phasing. Proposals enhance BAFTA’s identity as an international centre of excellence for the motion picture arts, and balance members’ needs with extra revenue generation to ensure long-term financial sustainability for the charity.

PiM.studio Architects

Malaspina Masterplan Competition ? First Prize

A new living identity: Glamorous Green Living The proposed design seeks to stimulate a new sensitivity to agriculture, preferring ecological progressive policies, defending biodiversity and local specificity. Imagining an alternative and unconventional urban lifestyle that combines city density, services and technology to the principles of a healthy life immersed in nature, an equipped nature that can be experienced and enjoyed by its inhabitants. A place to live in green. Plurality as a Value The masterplan reinterprets the urban Milan city block by translating it into a new reality like the traditionally agricultural area of...

Architecture for London

Clerkenwell Office

This Clerkenwell office refurbishment and extension improves a character building that had previously been converted from a Victorian warehouse.

dn-a architecture

Thames Tower

The redevelopment of this tired 1970s building next to Reading station has created an elegant new landmark for the town centre. We stripped the building back to its frame, added four storeys and squared off the chamfered corners, a technically challenging process which required the integration of architecture and structural engineering design.

LSI Architects

Sheringham Shoal Land Base

A two-storey newbuild office and ancillary storage building close to the north Norfolk coast for administration and maintenance of the Sheringham Shoal Offshore Wind Farm.

dn-a architecture

One Station Square

Our brief was to modernise the interiors of One Station Square, an under-used 1970s office block in Bracknell, increasing its attractiveness to occupiers. We wanted to provide something completely new for the Bracknell office market and a major contributor to this goal was the removal of the suspended ceilings to expose the ‘potted’ soffit. This creates the impression of larger spaces.

West Architecture

Therefore Offices

Offices for a product design agency Fitzrovia, London