Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



testing [96] [14] [231] [24] testing2 [96] [14] [231] [24]

office - page 5

Projects
Profiles
  • Delfina Foundation

  • Hackney Triangle: 26 eco-homes, creative offices and retail

  • The Print Rooms

  • Dashing Tweeds Store

  • Unilever HQ

  • Frontier Agriculture

  • Uniform Wares Studio

  • The Light Box

  • Pack Line Offices

  • The Bryant Building

  • South Square

  • One Station Square

  • Benugo Office

  • Private Jet Centre

Studio Octopi

Delfina Foundation

Refurbishment and extension of an arts foundation in central London.

Inter Urban Studios

Hackney Triangle: 26 eco-homes, creative offices and retail

Outstanding and sustainable mixed-use scheme to deliver creative office spaces, retail, and homes to Passivhaus/Enerphit standards.

Frost Architects

The Print Rooms

A rooftop and 5 storey side extension, as well as complete internal refurbishment, of a serviced office building in Southwark.

Alexander Hills Architects ltd.

Dashing Tweeds Store

Retail fit-out for an innovative British fashion company

dn-a architecture

Unilever HQ

Unilever’s UK headquarters is in Leatherhead in Surrey in a building we designed for them around 10 years ago. Occupying a former industrial brownfield site, the design of the 204,000 sq ft office complex required a sensitive and sustainable approach which acknowledged the adjacent green belt. The three-storey office building is set over a podium deck which, by utilising the existing topography on the site, has allowed the required car parking provision to be largely concealed.

mba* MatchBox Architects

Frontier Agriculture

Refurbished Commercial Offices

Feilden Fowles

Uniform Wares Studio

Design studio, showroom and prototyping workshop for East London-based designer watch company.

Frost Architects

The Light Box

Refurbishment of part of an old Bush radio factory to provide Office units and a breakout working space.

Guarnieri Architects

Pack Line Offices

Two existing buildings on a site in the district of Holon were completely reorganised and refurbished to house the new facilities of the company. The two building were over-cladded with aluminium panels with a pattern of different shades of grey. The internal layout strategy allowed for both cellular and open plan offices and at the same time it enhance the experience of guest and users of the building avoiding corridors. In association with Lea Katz

Ben Adams Architects

The Bryant Building

Refurbishment of late 19th century former warehouse on Great Eastern St, Shoreditch

Inglis Badrashi Loddo

South Square

A reconfiguration and refurbishment of a Barrister's chambers in Holborn.

dn-a architecture

One Station Square

Our brief was to modernise the interiors of One Station Square, an under-used 1970s office block in Bracknell, increasing its attractiveness to occupiers. We wanted to provide something completely new for the Bracknell office market and a major contributor to this goal was the removal of the suspended ceilings to expose the ‘potted’ soffit. This creates the impression of larger spaces.

Freehaus

Benugo Office

Freehaus were asked to develop a design for the new offices and training facilities for cafe and restaurant operator Benugo. Working with a limited budget, Freehaus proposed a series of low cost interventions to create a contemporary, lively and grown-up environment befitting the aspirations of a young and fast-growing organisation.

The Tooley & Foster Partnership

Private Jet Centre

Private Jet Centre