Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



testing [85] [14] [238] [24] testing2 [85] [14] [238] [24]

masterplanning and landscape design - page 5

Projects
Profiles
  • Conversion of a coached house with a granny annex

  • Flint Church Hall

  • Dulwich Pavilion

  • Sketch entrance exhibition Second life

  • Balham High Road

  • Leather Lane

  • Duke of York Restaurant

  • Bristol Brewery

  • The Hub ClubHouse

  • A house in a garden

  • Tailor Shop & Flats

  • via - pavilions

  • Ba(t)ch

  • Granby Space

Green Tea Architects

Conversion of a coached house with a granny annex

The overall aim was to conserve the existing character of the 19th century buildings

Green Tea Architects

Flint Church Hall

A new church hall for a Giles Gilbert Scott's Church.

IF_DO

Dulwich Pavilion

Dulwich Pavilion—‘After Image’—is a temporary structure at the Dulwich Picture Gallery and formed the centre-piece of the London Festival of Architecture 2017. The structure provides a flexible events space, with a bar pod incorporated to serve food and drink. Using reflection as a tool to mediate between the monolithic nature of Sir John Soane’s gallery and the surrounding landscape, the pavilion creates new, intense and lasting experiences for the gallery’s visitors.

PiM.studio Architects

Sketch entrance exhibition Second life

Creating a dynamic, new spatial experience within the sketch entrance, RIBA award-winning architects PiM.studio has used the pine dowels to create temporary walls. We wanted to create a welcoming and warm space for this exhibition, yet elegant and simple by using as little material as possible, we cut some thin steel shapes to hold together the dowels which are the real protagonists in the project. The warmth of the natural wood and the see-through nature of the screens enable the space to be transformed with its zig zag layout.

Metropolitan Workshop

Balham High Road

Won in a competition staged by Wandsworth Council and The Balham Partnership, and supported by the Mayor of London, the scheme comprises four projects: • Enhancing the railway bridge environment to increase footfall and unlock the potential of the adjacent areas • Public realm improvements to Hildreth Street to make it a vibrant market and café strip • Public realm improvements to Balham Community Space • A creative solution to the ‘Ugly Wall’ - a prominent but unattractive gable wall Collectively, the project helps link together Balham’s public spaces, promote Balham’s identity and encourage visitors...

Inglis Badrashi Loddo

Leather Lane

The extension and remodelling of a run-down Victorian building to create an elegant and balanced development of six flats and two retail units in Leather Lane, Clerkenwell.

Nex-

Duke of York Restaurant

A bold identity and experience inspired by context, heritage and contemporary detail.

Colwyn Foulkes

Bristol Brewery

FIVE ACRE REDEVELOPMENT IN BRISTOL TO CREATE A VIBRANT CITY QUARTER

Peter Morris Architects

The Hub ClubHouse

The Hub, is a Myplace funded youth-led ClubHouse in Enfield, London. It is a project for young people 13 to 19. The Hub's new building is a remodelled and re-clad existing two storey youth club with a large new two storey extension.

David-Leech Architects

A house in a garden

An award winning family home

Benedetti Architects

Tailor Shop & Flats

Comprehensive refurbishment, extension and restoration of a 1765 Grade II Listed property in Camden’s Bloomsbury Conservation Area, for a bespoke tailor’s shop with flats above. The project consolidates, preserves and restores the listed fabric enhancing the building’s long-term conservation and reinforcing the street’s historic use-pattern of “living above the shop” by expanding the tailoring into the basement and adding a contemporary 2-storey rear extension; as well as creating two high-value new residential units in the upper floors.

con | form architects

via - pavilions

An existing detached house had poorly considered and badly arranged extensions, sheds and outbuildings which resulted in a compromised garden that felt much smaller than it was. The poorly built structures are demolished, releasing the existing house and garden. Two pavilions are then proposed within the enlarged garden. These new structures are uniform and sharply detailed in contrast to the irregularity of the existing house, they are also lifted above the ground allowing the garden to continue under them exemplifying its expanse. Connecting the existing house, pavilions and...

con | form architects

Ba(t)ch

New Build home in New Zealand - a bach (pronounced batch) is a modest holiday home or beach house in New Zealand. Baches are an iconic part of the country's history and culture, where they symbolised the beach holiday lifestyle that was becoming more accessible. Our design proposes a typical house form which is split and offset forming two wings - one used for sleeping and the other for living. The spaces offer different experiential qualities with the lower levels looking into the low level bush, the rear of...

IF_DO

Granby Space

The temporary refurbishment and improvement of a single-storey prefabricated building on Lower Marsh, London, to create a new mixed-use creative enterprise hub for Meanwhile Space CIC. The project includes a co-working space, an office for The Job Shop, and a retail unit.