Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



testing [85] [14] [240] [24] testing2 [85] [14] [240] [24]

masterplanning and landscape design - page 3

Projects
Profiles
  • Duke of York Restaurant

  • raised ground - floor

  • Conservatory Room

  • Gasholder Park

  • Hanover Square

  • Sketch entrance exhibition Second life

  • Walthamstow Housing

  • The Sekforde

  • Neuron Pod

  • Wisborough Green Sports Pavillion

  • 28 Commercial Street

  • Holshaw House

  • 295 Vauxhall Bridge Road

  • living stratum

Nex-

Duke of York Restaurant

A bold identity and experience inspired by context, heritage and contemporary detail.

con | form architects

raised ground - floor

A detached two storey house is split into two flats, each occupying a single level within the building and each occupying half of the rear garden. This results in a garden that is seldom used, overgrown and which does not provide a great aspect for our client on the ground floor. In order to improve both the internal and external experiences, the portion of ground owned by our client is raised and becomes the floor of the living/dining space and an external terrace. This raised ground floor becomes an...

David-Leech Architects

Conservatory Room

A refurbishment and new build extension to a terraced house.

Bell Phillips Architects

Gasholder Park

Giving new life to a Victorian icon

Campbell Architects

Hanover Square

One building with 2 unique façades in a prime London location

PiM.studio Architects

Sketch entrance exhibition Second life

Creating a dynamic, new spatial experience within the sketch entrance, RIBA award-winning architects PiM.studio has used the pine dowels to create temporary walls. We wanted to create a welcoming and warm space for this exhibition, yet elegant and simple by using as little material as possible, we cut some thin steel shapes to hold together the dowels which are the real protagonists in the project. The warmth of the natural wood and the see-through nature of the screens enable the space to be transformed with its zig zag layout.

Architecture for London

Walthamstow Housing

Our Walthamstow Housing proposal regenerates a neglected site to provide 26 new homes for private rent, with affordable creative start-up space at ground floor.

Chris Dyson Architects

The Sekforde

Full restoration of a Regency period pub, and the building of a new mixed use building adjacent, with a glazed link containing circulation for both buildings creating a clear divide between the old and new.

aLL Design

Neuron Pod



Nagan Johnson LLP

Wisborough Green Sports Pavillion

Sports Pavilion with communal food and beverage space

Platform 5 Architects

28 Commercial Street

A 1200 sqm commercial and community building, reflecting its position between Victorian gothic and urban warehouse buildings. Toynbee Hall is an East London charity tackling poverty and social injustice. This new-build 1200 sqm office and community building, with significant improvements to neighbouring open space, will enhance the charity’s physical and community presence in Spitalfields on the edge of the City of London. Due to open in the summer of 2019.

Unit One Architects

Holshaw House

Sleek Contemporary New Build

MAX Architects

295 Vauxhall Bridge Road

Fourteen apartments over three residential floors providing panoramic views over London.

con | form architects

living stratum

Extensive refurbishment comprising of a split section to the rear. This sectional arrangement was utilised to develop a concept of a geological strata linking all spaces to the rear with its uniform and consistent finish. The strata forms a raised terrace, a kitchen, floor, wall and ceiling and a metal clad central stair element pierces through forming circulation between the levels and spaces.