Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



testing [86] [14] [240] [24] testing2 [86] [14] [240] [24]

masterplanning and landscape design - page 2

Projects
Profiles
  • Skyports

  • Sketch entrance exhibition Second life

  • Gasholder Park

  • Shoreditch Apartments

  • parkland crematorium

  • raised ground - floor

  • Green Urban Oasis: 15 homes above shops re-imagined

  • Hackney Triangle: 26 eco-homes, creative offices and retail

  • Lewisham Southwark College

  • West London Garden with Swimming Pool

  • Tailor Shop & Flats

  • Highgate Bowl

  • Neuron Pod

  • Duke of York Restaurant

Barr Gazetas

Skyports

We're working together with Skyports on the future of urban air travel!

PiM.studio Architects

Sketch entrance exhibition Second life

Creating a dynamic, new spatial experience within the sketch entrance, RIBA award-winning architects PiM.studio has used the pine dowels to create temporary walls. We wanted to create a welcoming and warm space for this exhibition, yet elegant and simple by using as little material as possible, we cut some thin steel shapes to hold together the dowels which are the real protagonists in the project. The warmth of the natural wood and the see-through nature of the screens enable the space to be transformed with its zig zag layout.

Bell Phillips Architects

Gasholder Park

Giving new life to a Victorian icon

Benedetti Architects

Shoreditch Apartments

Regeneration of an underused high profile site in Shoreditch, Hackney, creating a new mixed use development of 70 apartments and 1200m2 of ground floor commercial/retail space in two new buildings with a landscaped courtyard between.

con | form architects

parkland crematorium

A proposal for a new chapel and refurbishment of an existing crematorium that connects visitors to the beautiful landscape within which it sits.

con | form architects

raised ground - floor

A detached two storey house is split into two flats, each occupying a single level within the building and each occupying half of the rear garden. This results in a garden that is seldom used, overgrown and which does not provide a great aspect for our client on the ground floor. In order to improve both the internal and external experiences, the portion of ground owned by our client is raised and becomes the floor of the living/dining space and an external terrace. This raised ground floor becomes an...

Inter Urban Studios

Green Urban Oasis: 15 homes above shops re-imagined

Flats above shops re-imagined. The client initially came to us with a requirement for 3-4 units above a major national retailer in place. During feasibility we were able to achieve 15, an increase of the GDV by a factor of 4. The proposal is for the demolition of upper floors and retention of retail units in situ, and addition of 15 new residential units above and to the rear, creating an unique and calming refuge from the busy central urban area.

Inter Urban Studios

Hackney Triangle: 26 eco-homes, creative offices and retail

Outstanding and sustainable mixed-use scheme to deliver creative office spaces, retail, and homes to Passivhaus/Enerphit standards.

Platform 5 Architects

Lewisham Southwark College

The project created a flagship building for the newly formed college, establishing a bold new façade and entrance whilst internally providing a range of formal and break-out spaces that reflect the college’s new vision for teaching and learning. The horseshoe plan transformed an existing courtyard into a bright and flexible atrium space, while a suite of state of the art teaching and breakout spaces were created in a refurbished block and new build wings. The building was delivered in phases keeping the college in operation throughout the works and was part funded...

Alexandra Noble Design

West London Garden with Swimming Pool

A private garden designed for residents of newly converted flats in Ealing. The scheme comprised a large bespoke seating area for entertaining, the introduction of semi-mature trees, a lap pool as well as areas of low maintenance planting.

Benedetti Architects

Tailor Shop & Flats

Comprehensive refurbishment, extension and restoration of a 1765 Grade II Listed property in Camden’s Bloomsbury Conservation Area, for a bespoke tailor’s shop with flats above. The project consolidates, preserves and restores the listed fabric enhancing the building’s long-term conservation and reinforcing the street’s historic use-pattern of “living above the shop” by expanding the tailoring into the basement and adding a contemporary 2-storey rear extension; as well as creating two high-value new residential units in the upper floors.

HASA Architects

Highgate Bowl

HASA Architects has completed works to transform a derelict horticultural glasshouse at Highgate Bowl in North London into a new public space. The project, inspired by the frame and construction of the original building, explores the possibilities of this forgotten piece of the city by bringing it back into public use through a series of small-scale interventions. These sensitive interventions take the form of new external and internal pathways, as well as rooms and furniture pieces that guide visitors through the large open bays of the glasshouse while framing views...

aLL Design

Neuron Pod



Nex-

Duke of York Restaurant

A bold identity and experience inspired by context, heritage and contemporary detail.