Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



testing [81] [14] [235] [24] testing2 [81] [14] [235] [24]

healthcare education and community

Projects
Profiles
  • Neuron Pod

  • Student Services Building, Arts University Bournemouth

  • Donhead Preparatory School, Wimbledon

  • 11th Church of Christ, Scientist

  • BAFTA Headquarters

  • Sixth Form Centre

  • The Hub ClubHouse

  • Rivers Academy West London

  • Shoreham Academy New Hall

  • University of Winchester Chapel

  • Cavendish House

  • Southgate School Science Laboratory

  • The Wells Centre and Sixth Form Pavilion, Aldenham School

  • Alfriston School

aLL Design

Neuron Pod



Design Engine Architects

Student Services Building, Arts University Bournemouth

A suite of new buildings providing improved and expanded facilities for the Arts University Bournemouth Student Services, Student Union, and Facilities Management departments.

Phillips Tracey Architects

Donhead Preparatory School, Wimbledon

The site is occupied by Donhead Preparatory School, on Edge Hill, which is south of Ridgway and lies to the south west of Wimbledon Village. This education scheme involved the part demolition of the school’s single storey Diamond Jublilee Building and existing entrance foyer, internal alterations and the construction of a new two storey extension with a chapel, auditorium and art room.

Benedetti Architects

11th Church of Christ, Scientist

A new ‘Eleventh Church of Christ, Scientist London’ with 60 seat auditorium, ‘Reading Room’/bookshop, Sunday school and supporting areas, as well as separate rental offices above; by converting and expanding a dilapidated former pub in the King’s Cross conservation area. We were appointed Architect, Interior Designer, Project Manager and Contract Administrator.

Benedetti Architects

BAFTA Headquarters

Comprehensive improvements and expansion to the British Academy of Film and Television Arts grade II listed headquarters at 195 Piccadilly. Our Strategic Improvements Masterplan focuses on robust flexibility with options for phasing. Proposals enhance BAFTA’s identity as an international centre of excellence for the motion picture arts, and balance members’ needs with extra revenue generation to ensure long-term financial sustainability for the charity.

IF_DO

Sixth Form Centre

A new Sixth Form Centre for an independent girl's school located an area of outstanding natural beauty in the Surrey Hills. The project includes new classrooms, a library, common room, and auditorium.

Peter Morris Architects

The Hub ClubHouse

The Hub, is a Myplace funded youth-led ClubHouse in Enfield, London. It is a project for young people 13 to 19. The Hub's new building is a remodelled and re-clad existing two storey youth club with a large new two storey extension.

Jonathan Clark Architects

Rivers Academy West London

This is a new steel-framed single storey pavilion building with a cantilevered roof canopy for Rivers Academy (formerly known as Longford Community School)

Burns Guthrie and Partners

Shoreham Academy New Hall

A new hall for examinations, social events, sport and community use.

Design Engine Architects

University of Winchester Chapel

In 2015 the practice was commissioned to oversee a complete restoration of the internal and external fabric of the University of Winchester?s Victorian Chapel to be one of the most visible expressions of the celebrations to commemorate the 175th anniversary of the educational establishment. In addition, the University asked for an extension to the chapel, to include a small side chapel and a social and meeting space. The brief was to create a very special project, to sit as a small ?jewel? in the heart of the campus

Hudson Architects

Cavendish House

Cavendish House is an expressive redesign and remodelling of an existing four-storey early twentieth century building in Norwich city centre. The building houses the University’s Ideas Factory – an incubator space for the use of post graduate students starting a creative business – and a public art gallery on the ground floor. Above, there is dedicated office space for both teaching staff and the NUA Ideas Factory.

Andrew Wood Associates

Southgate School Science Laboratory

The brief was simple, create a new science lab for a space-stretched science department. The process of delivering the lab was anything but …

HUB Architects and Designers Ltd

The Wells Centre and Sixth Form Pavilion, Aldenham School

A new 730m2 Sixth Form and Music Block featuring a simple oak frame for Aldenham School in Hertfordshire, shortlisted for the Schüco Excellence Award for Design and Innovation.

Morris+Company

Alfriston School

Alfriston School is a secondary-age day and boarding school for girls, catering for pupils with special educational needs and disabilities. The new pool building, sits discreetly at the rear of the site, facing directly onto the greenbelt land.