Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



testing [22] [14] [238] [24] testing2 [22] [14] [238] [24]

temporary installations

Projects
Profiles
  • The Embassy of the Climate Refugee - Wellcome Collection Pavilion Competition

  • Highgate Bowl

  • London Design Festival 2017 - Brixton Playing Fields

  • The V&A Quadrangle Concierge Stations and Corner Kiosk

  • Smith

  • The Ecology of Colour

  • The Longest Bench

  • Glaze Pavilion

  • Dulwich Pavilion

  • The Hub ClubHouse

  • Old Vic Rise

  • Times Eureka Pavilion

  • BAFTA Headquarters

  • Royal College of Art Graphics Exhibition

PiM.studio Architects

The Embassy of the Climate Refugee - Wellcome Collection Pavilion Competition

In collaboration with ANDRECO We propose a multidisciplinary project across architecture, art, science, social policies and welfare that aims to show in an innovative artistic context the consequences of the climate change affecting humans and their health (drought, desertification, fires, heat waves, topicalizations, floods) and creating new migration phenomena around the world. This project is part of an existing research/collaboration between PiM.studio and Andreco aimed at investigating how Climate Change affects people, their health and the environment, and focusing on “making the invisible visible”: finding creative solutions to translate scientific data into visual...

HASA Architects

Highgate Bowl

HASA Architects has completed works to transform a derelict horticultural glasshouse at Highgate Bowl in North London into a new public space. The project, inspired by the frame and construction of the original building, explores the possibilities of this forgotten piece of the city by bringing it back into public use through a series of small-scale interventions. These sensitive interventions take the form of new external and internal pathways, as well as rooms and furniture pieces that guide visitors through the large open bays of the glasshouse while framing views...

Studio HE (S /HE)

London Design Festival 2017 - Brixton Playing Fields

Brixton Playing Fields is an interactive, outdoor arts installation with collaborative play and inclusivity at its heart. Brixton Playing Fields was named as a headline partner of the Brixton district of London Design Festival 2017. “Play should be at the centre of a united community and our aim is to encourage adults and children to engage, talk, build and create together.” The concept was conceived by Studio HE in partnership with Lisa Turner-Wray, and developed in conjunction with The Remakery during a series of free workshops open to the public spanning...

Freehaus

The V&A Quadrangle Concierge Stations and Corner Kiosk

Freehaus worked with Benugo on a series of interventions in the quadrangle of the Victorian and Albert Museum to provide a new and dynamic form of food and beverage offer.

studio weave

Smith

Created for Clerkenwell Design Week, Smith is a pavilion and exhibition that showcases the innovative use of tools in making, from historic crafts to contemporary fabrication techniques.

studio weave

The Ecology of Colour

The Ecology of Colour brings public function to a neglected corner of Dartford Park, providing flexible accommodation for a programme of events and community workshops.

studio weave

The Longest Bench

The longest bench in Britain seats over 300 people along the spine of Littlehampton's coastline and measures 324 metres in length. It is made from thousands of hardwood bars reclaimed from seaside groynes and landfill.

Cousins & Cousins

Glaze Pavilion

Glaze pavilion was designed as a focal hub for the ‘Clerkenwell Design Week 2015 Presents’ programme.

IF_DO

Dulwich Pavilion

Dulwich Pavilion—‘After Image’—is a temporary structure at the Dulwich Picture Gallery and formed the centre-piece of the London Festival of Architecture 2017. The structure provides a flexible events space, with a bar pod incorporated to serve food and drink. Using reflection as a tool to mediate between the monolithic nature of Sir John Soane’s gallery and the surrounding landscape, the pavilion creates new, intense and lasting experiences for the gallery’s visitors.

Peter Morris Architects

The Hub ClubHouse

The Hub, is a Myplace funded youth-led ClubHouse in Enfield, London. It is a project for young people 13 to 19. The Hub's new building is a remodelled and re-clad existing two storey youth club with a large new two storey extension.

Collective Works

Old Vic Rise

Temporary theatre in collaboration with The Old Vic Community Company.

Nex-

Times Eureka Pavilion

Undertaken in collaboration with Landscape Designer Marcus Barnett, the project was commissioned by the Times Newspaper in association with the Royal Botanic Gardens, Kew. Inspired by the cellular structure of plants and their processes of growth, this pavilion encompassed the unique patterns they embody.

Benedetti Architects

BAFTA Headquarters

Comprehensive improvements and expansion to the British Academy of Film and Television Arts grade II listed headquarters at 195 Piccadilly. Our Strategic Improvements Masterplan focuses on robust flexibility with options for phasing. Proposals enhance BAFTA’s identity as an international centre of excellence for the motion picture arts, and balance members’ needs with extra revenue generation to ensure long-term financial sustainability for the charity.

Studio Octopi

Royal College of Art Graphics Exhibition

Studio Octopi collaborated with Royal College of Art (RCA) School of Communication students on the design of the pivotal global exhibition ‘GraphicsRCA: Fifty years’.