Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



testing [92] [14] [231] [24] testing2 [92] [14] [231] [24]

arts and culture - page 5

Projects
Profiles
  • Hackney Triangle: 26 eco-homes, creative offices and retail

  • Peckham Levels

  • Wembley Arena

  • Kilmartin Museum

  • The Longest Bench

  • Darwin Centre, Phase 2

  • Old Vic Rise

  • House of Fairytales

  • The Embassy of the Climate Refugee - Wellcome Collection Pavilion Competition

  • Tailor Shop & Flats

  • Cove Park

  • Wexford Opera House

  • V&A Dundee

  • Sixth Form Centre

Inter Urban Studios

Hackney Triangle: 26 eco-homes, creative offices and retail

Outstanding and sustainable mixed-use scheme to deliver creative office spaces, retail, and homes to Passivhaus/Enerphit standards.

Carl Turner Architects

Peckham Levels

Peckham Levels offers much needed creative workspace, designed to inspire and support a new community of artists, makers and entrepreneurs, as well as providing benefits to the wider community. All tenants are creatives and independent businesses, mostly drawn from the local area, and selected on their commitment to contributing positively to the community through participation in a structured programme of outreach projects.

The Tooley & Foster Partnership

Wembley Arena

Major refurbishment of Wembley Arena

HeathWalkerStudio

Kilmartin Museum

New archaeological museum and visitors centre in the remarkable landscape of Kilmartin Glen. Winner of the 1998 Gulbenkian Prize, Scottish Museum of the Year and the 1997 Argyll & Bute Planning Design award.

studio weave

The Longest Bench

The longest bench in Britain seats over 300 people along the spine of Littlehampton's coastline and measures 324 metres in length. It is made from thousands of hardwood bars reclaimed from seaside groynes and landfill.

C.F. Møller Architects

Darwin Centre, Phase 2

Exhibition, Collection store and laboratory extension to the Natural History Museum.

Collective Works

Old Vic Rise

Temporary theatre in collaboration with The Old Vic Community Company.

studio weave

House of Fairytales

Studio Weave were selected as one of the ten finalists chosen from 475 entries for the Hans Christian Andersen House of Fairytales, an international competition organised by the Danish Architects’ Association and Odense City Museums.

PiM.studio Architects

The Embassy of the Climate Refugee - Wellcome Collection Pavilion Competition

In collaboration with ANDRECO We propose a multidisciplinary project across architecture, art, science, social policies and welfare that aims to show in an innovative artistic context the consequences of the climate change affecting humans and their health (drought, desertification, fires, heat waves, topicalizations, floods) and creating new migration phenomena around the world. This project is part of an existing research/collaboration between PiM.studio and Andreco aimed at investigating how Climate Change affects people, their health and the environment, and focusing on “making the invisible visible”: finding creative solutions to translate scientific data into visual...

Benedetti Architects

Tailor Shop & Flats

Comprehensive refurbishment, extension and restoration of a 1765 Grade II Listed property in Camden’s Bloomsbury Conservation Area, for a bespoke tailor’s shop with flats above. The project consolidates, preserves and restores the listed fabric enhancing the building’s long-term conservation and reinforcing the street’s historic use-pattern of “living above the shop” by expanding the tailoring into the basement and adding a contemporary 2-storey rear extension; as well as creating two high-value new residential units in the upper floors.

cameronwebsterarchitects

Cove Park

New Arts Centre

keith williams architects

Wexford Opera House

Award winning new opera house constructed on the site of the Wexford Festival's former theatre, accommodating in house productions and visiting companies.

PiM.studio Architects

V&A Dundee

V&A Dundee Dundee, Scotland, UK Building construction completed January 2018 Opening: 15th September 2018 Total floor area 8,445 m2 Budget: £80.11 million Client: Dundee City Council Maurizio Mucciola has been Project Architect/Team Leader from Competition and until 2015 whilst at KKAA PiM.studio has then been appointed in 2016 to complete the delivery of the Project and Maurizio has retained his Project Architect role until completion. Design team Lead Architect: KENGO KUMA & ASSOCIATES Project Architect: Maurizio Mucciola (KKAA – PiM.studio) Delivery Architect: PiM.studio Architects Executive Architect: James F Stephen Architects

IF_DO

Sixth Form Centre

A new Sixth Form Centre for an independent girl's school located an area of outstanding natural beauty in the Surrey Hills. The project includes new classrooms, a library, common room, and auditorium.