Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



testing [97] [14] [240] [24] testing2 [97] [14] [240] [24]

arts and culture - page 4

Projects
Profiles
  • Mona Hatoum Art Studio

  • The Potting Shed

  • BAFTA Headquarters

  • Domus, Battersea

  • Yaa Centre

  • Dulwich Picture Gallery Pavilion

  • Myriad

  • Peckham Levels

  • The Longest Bench

  • Friars Halt

  • DRL10 Pavilion

  • Dulwich Pavilion

  • The Sekforde

  • The Ink Works

Chris Dyson Architects

Mona Hatoum Art Studio

Refurbished Warehouse for Mona Hatoum's Art Studio and Gallery Space

PiP Architecture

The Potting Shed

PiP were commissioned by Jesus College to design a new potting shed to replace one currently located some distance from the colleges glasshouses. This would serve the gardeners and improve the planting process and productivity within the College. Due to the sensitive nature of the Fellows Gardens, a more sculptural approach was adopted when designing the structure. The shed is constructed from Corten steel which will weather over time and is roofed in sedum to portray an upturned plant pot. The circular layout responds to the in/out process of re-potting...

Benedetti Architects

BAFTA Headquarters

Comprehensive improvements and expansion to the British Academy of Film and Television Arts grade II listed headquarters at 195 Piccadilly. Our Strategic Improvements Masterplan focuses on robust flexibility with options for phasing. Proposals enhance BAFTA’s identity as an international centre of excellence for the motion picture arts, and balance members’ needs with extra revenue generation to ensure long-term financial sustainability for the charity.

Mailen Design

Domus, Battersea

Showroom and gallery space in Battersea, London.

Foster Wilson Architects

Yaa Centre

Performing arts facility that provides workshops and a new multi-purpose space for carnival artists and local communities.

Projects Office

Dulwich Picture Gallery Pavilion

Projects Office was one of six emerging practices shortlisted from over 150 entries to design 2019’s Dulwich Picture Gallery's summer pavilion. Our colourful proposal featured an enfilade of richly coloured light as a prelude to John Soane's gallery.

CORD

Myriad

Myriad is an inhabitable sculpture that captures a wide and ever changing series of vistas from the spectacular surroundings, to create a dynamic multi-perspective collage that constantly shifts in relation to the visitors’ movement around and within the sculpture.

Carl Turner Architects

Peckham Levels

Peckham Levels offers much needed creative workspace, designed to inspire and support a new community of artists, makers and entrepreneurs, as well as providing benefits to the wider community. All tenants are creatives and independent businesses, mostly drawn from the local area, and selected on their commitment to contributing positively to the community through participation in a structured programme of outreach projects.

studio weave

The Longest Bench

The longest bench in Britain seats over 300 people along the spine of Littlehampton's coastline and measures 324 metres in length. It is made from thousands of hardwood bars reclaimed from seaside groynes and landfill.

Inglis Badrashi Loddo

Friars Halt

An artist's studio in Battle, near Hastings.

Nex-

DRL10 Pavilion

Offering both shelter and stage, the DRL10 Pavilion’s continuous curved form invites curiosity and urges occupation.

IF_DO

Dulwich Pavilion

Dulwich Pavilion—‘After Image’—is a temporary structure at the Dulwich Picture Gallery and formed the centre-piece of the London Festival of Architecture 2017. The structure provides a flexible events space, with a bar pod incorporated to serve food and drink. Using reflection as a tool to mediate between the monolithic nature of Sir John Soane’s gallery and the surrounding landscape, the pavilion creates new, intense and lasting experiences for the gallery’s visitors.

Chris Dyson Architects

The Sekforde

Full restoration of a Regency period pub, and the building of a new mixed use building adjacent, with a glazed link containing circulation for both buildings creating a clear divide between the old and new.

Freehaus

The Ink Works

Workspace for branding and design studio Here Design in a former industrial building in East London.